|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() זה שנתקעתי ב67 בנץ זה לא ממש היה חהתירוצים לעלות נפח, כי אני בטוח שאני יכול לשבור את זה(בשבועות האחרונים הייתי נתון ללחץ מטורף ממבחנים, משפחה ושטויות, היה ממש קשה לישון טוב ולאכול המון, במיוחד העובדה שלא נתתי 100% באימונים)
פשוט קראתי המון על כך שעליה בנפח כשאתה לא ממש מתחיל יכולה רק להועיל בכל מקרה אני אעשה רגיל...לעשות ליניארי עם 50 קילו זה בדיחה אומנם, חשבתי, האם אני יכול לעשות 4 סטים, 3 סטים רגיל, וסט רביעי עם משקל נמוך יותר ו 8 חזרות? כדי לי פשוט לסתום את הפה?
נערך לאחרונה על ידי pala, 03-06-10 בשעה 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() [quote=pala;998672]זה שנתקעתי ב67 בנץ זה לא ממש היה חהתירוצים לעלות נפח, כי אני בטוח שאני יכול לשבור את זה(בשבועות האחרונים הייתי נתון ללחץ מטורף ממבחנים, משפחה ושטויות, היה ממש קשה לישון טוב ולאכול המון, במיוחד העובדה שלא נתתי 100% באימונים)
פשוט קראתי המון על כך שעליה בנפח כשאתה לא ממש מתחיל יכולה רק להועיל בכל מקרה אני אעשה רגיל...לעשות ליניארי עם 50 קילו זה בדיחה אומנם, חשבתי, האם אני יכול לעשות 4 סטים, 3 סטים רגיל, וסט רביעי עם משקל נמוך יותר ו 8 חזרות? כדי לי פשוט לסתום את הפה?[/quote] כן. העלת נפח טובה ומומלצת למתאמנים מתקדמים. לא הבנתי אותך נכון חשבתי שהסיבות הן אחרות. קיצור תן בראש במתכונת הרגילה.. תישן ותאכל טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned