![]() |
התייעצות להעלות את הנפח בתוכנית
אני כרגע מתאמן בתוכנית ss
נתונים: גיל 18 167 ^^ משקל 70 התקדמות עד עכשיו: 45 בנץ -> 67 בנץ 20 פרס -> 45 פרס 40 סקוואט -> 85 סקוואט 60 דדליפט -> 110 דדליפט די מרוצה מבחינת המסת שריר. אני נתקעתי בלחיצות ולא ממש מצליח לשבור אותם, עשיתי דילואד. אומנם אני כנראה אוכל, אבל אני צריך לאכול הרבה יותר, ומילא כבר יש לי קרס לא קטנה... חשבתי על להעלות את הנפח של התוכנית ע" שינוי הלחיצות בלבד ל5x5 ליניארי של ביל סטאר (אני מרגיש שינוי עצום מבחינת המסת שריר, וכרגע לא מרגיש ש 3x5 בכלל משפיע עלי כמו בעבר אני בעיקר לחוץ כי יש לי חודשיים לסיים את המסה, עד שאני נכנס לחיטוב ומתגייס בנובמבר |
תנסה 4x8 עם פירמידה
סט ראשון- 40 סט שני- 50 סט שלישי- 60 סט רביעי-תנסה 70 גם אם לא תסגור 8,בסופו של דבר אתה תצליח. תקפיד לאכול טוב בהצלחה. |
שכחתי לציין שאני מעוניין להישאר כרגע בתוכניות כוח למיניהן, אבל תודה
|
אז תעשה ביל סטאר עם נפח הולך ככה:
3x5 תעשה פירמידה 3 סטים. ואז סט רביעי 3 חזרות עם משקל מקסימלי תנסה 70. סט חמישי 8 חזרות. |
לאף אחד אין דעות? חבל, רציתי להתחיל לנסות כבר מחר
|
נראה לי שעדיין לא מציאת את ss. לדעתי תמשיך בתוכנית כמו שצריך ועד נובמבר יש לך עוד זמן.
|
אני ממשיך על ss ומחליף את הלחיצות בשביל להגדיל את הנפח
|
עשית ריסט?
|
כן, למרות שהשיקול כאן הוא פחות בעיה של תקיעה בלחיצות(למרות שבפרס כמעט בלתי אפשר לעלות oo) אלא יבגלל שאני כבר לא ילד קטן שגודך מ3 סטים מסכנים
|
אתה רחוק מאוד מלסיים את העבודה שלך ב-ss או לשנות אותה.
תמשיך עם התוכנית כמו שהיא עד שתתגייס. |
ציטוט:
|
ממשיך בss רגיל...בכל זאת הייתי רוצה להוסיף איזה שהוא נפח כלשהו לתוכנית
|
אתה מבלבל תמוח
מה יעזור לך עוד נפל יש לך משקלי עבודה של ילדה, לא בא לרדת.. |
בתור מישהו שמכיר אותך אישית אני לא חושב שמיצית את התוכנית בכלל.תמשיך איתה עד הגיוס או לפחות עד תחילת החיטוב.
|
אני מודע לכך, יש לי משקלים של אדם מסכן
זה למה פניתי לראות אם אני סתם מבלבל את המוח |
כמו שכבר אמרתי לך אני בטוח שאתה יכול להמשיך להעלות משקלים במתכונת הנוכחית אבל אם אתה מתעקש , תעשה את הלחיצות במתכונת של הליניארית של ביל סטאר.
|
מה זה לא "מרגיש" ש3x5 עובד,
או שיש התקדמות במשקלי עבודה או שאין. אם הבנץ שלך תקוע זה לא בגלל כמות הסטים זה בגלל שאתה לא עונה על 1 (או יותר) מתנאי התאוששות, להעלות נפח זה לא פתרון לאף אחד מהם. |
זה כן פיתרון להמשיך להתקדם אם הוא לא רוצה להכניס עוד אוכל.
יש עוד פתרון והוא להמשיך להעלות במשקלים נמוכים יותר(אם יש אמצעים מתאימים במכון). |
ציטוט:
על מה אתה מדבר? אתה מציע לבן אדם להוסיף עוד נפח על משהו שהוא כבר אימון יתר, מה קורה לך הוא כנראה פשוט לא אוכל/ישן מספיק |
לא הבנת.. הוא אמר שהוא תקוע/ רוצה להתקדם כמה שיותר לפני הצבא(באשכול הקודם) ואפשר להבין שהוא לא רוצה להכניס עוד אוכל לפי התגובות שלו כי ברור שזה הפיתרון , אז כדי שלא ישאר באותו מקום זו אפשרות .. לא הכי טובה אבל אפשרות
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ