|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שיוריד תרגיל במקום להוסיף תרגיל, שיעבוד על טווח חזרות מגוון.
משהו שאישית עזר לי, בלי לצאת עלי אני אומר מנסיון אישי וגם לי זה נשמע מוזר - לעשות חזה עליון לפני חזה בלי שיפוע, שיפר לי משמעותית את החזה עליון ובכללי גם אני כזה וסובל מפיגור בחזה. צריך לעבוד בנפח נמוך-בינוני ובעצימות גבוהה, זה מה שעזר לי.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא מרגישים כי החזה הוא שריר גדול וחזק משרירי הידיים והכתף, לכן הם מתעייפים קודם. חשוב להקפיד על טווח תנועה מלא ועבודה נכונה, הוא עובד לא לדאוג.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אחרת איך תסביר שאנשים מקבלים פאמפ בחזה..ומרגישים את החזה נקרע? כי הם יודעים לרכז את העומס שבמוט לחזה..יש לגרות את החזה ויש לגרות את החזה... ולא לעלות את המוט ולהוריד..תן למוט לנוח על הידיים ופשוט תבצע הרמה איטית ונקייה אל תתפוס את המוט רחב מדידיי קשה לסהביר את זה וזה יישמע אפילו מצחיק אבל בשלב ההרמה כשהידיים תופסות את המוט תנסה לדחוס את המשקל לחזה תוך כדי כיווץ של שרירי החזה בזמן ההרמה..
When GUY exercises, the machine gets stronger. [quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב ![]() נערך לאחרונה על ידי Mr.Bazooka, 20-01-10 בשעה 04:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין לי שמץ של ספק שלפי התיאור שנתת אתה אפילו לא יודע ללחוץ ושלא לדבר על להתאמן... לגבי ההודעה הקודמת זה אפילו לא מכבודי לענות לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כל מה שאמרת פה בנוגע לתרגילים ידוע...צעיר. אתה מוזמן לדבר עם דנידין מהפורום שחלקתיא יתו אותו מכון ויגיד לך טוב מאוד אם אני יודע להתאמן ואיך ניראיתי כשעוד לא נגעתי בשיא שלי..לאחר פגרה ארוכה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תמשיך לחיות בסרטים שצריך למקד את העומס על החזה בלחיצת חזה, תרגיל מורכב נועד לגרות מספר שרירים,תוסיף משקל למוט ותאכל,הכל יגדל. "צעיר" ממש צחקתי שקראתי תתגובה שלך,פוזר מסכן. (למרות שלא אמרת זאת עליי,הרגשתי צורך לצחוק על התגובה שלך עקב הטמטום הרב שנכח בה) ![]()
If you can deadlift heavy and have solid shits, what more can you ask of life נערך לאחרונה על ידי נעל, 20-01-10 בשעה 21:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה לכם
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לבודד שריר, כמו פרפר, זה אומר גם להוריד משקלים באופן משמעותי, מה שאומר גם פחות עומס בסך הכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() נראה לי היה יותר בעייתי אם לחברה שלך לא היה גודל החזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני לא מבין איך את יכול להתנשא מעליו בנוגע לגיל שאתה כולה שנתיים מעליו. בכלל שניכם מתעסקים בקקי תפסיקו לעקוץ ותנו לאנשים לחיות בדרך שלהם והכל יהיה טוב.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני הייתי מרגיש פחות את החזה עד לפני כמה זמן בבנץ
עד שהתאמנתי קצת על הטכניקה של דייב טייט ועכשיו אני פשוט מרגיש כאילו החזה שלי יוצא מהמקום בחזרה ה6 מה שממש מוזר לי כי שעשיתי חמש חזרות בss עם אותה טכניקה עדיין לא הייתי מרגיש :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]()
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() טל,תעלה כבר סרטונים.אתה לא יכול לדבר כל כך הרבה על המשקלים שלך בלי שום הוכחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() סיליקון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() גיא בתור אחד שהיה בשיא שלו היקף יד 36 אין יותר מדי זכות לדבר בכלל
חזה דווקא כן קשור לגנטיקה ולגרות חזה זה לא כזה קשה לחיצה עם מוט צריך לעשות רחב יחסית ולא צר כדי לגרות את החזה אחרת זה עבוד היותר על הטרייספס אני מתאמן על חזה הרבה זמן וניסיתי מלא טכניקות והוא עדיין לא גדל במיוחד למרות שאני מרגיש גירוי רב אני ממליץ לנסות לחיצת חזה עם דאמבלים ולא עם מוט,בשטוח כמובן,יותר יעיל בשבילי ובשביל הרבה אנשים אחרים ככה שלפני שאתה מדבר על אחרים אל תשכח שלא היית גדול במיוחד ולא נראה לי שעברת את ה70 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() יכול להיות לזה כמה סיבות לזה שהחזה שלו בפיגור לאחר הגוף:
1.הגנטיקה גנטיקה לא טובה בחזה ובשאר החלקים כן טובה. 2.תוכנית האימונים מפגרת ולא נותת לחזה להתאושש. 3.חבר שלך עדיין קטן ואן דבר כזה פורפרציות בגדלים שהוא נמצא בהם. מה שאני יכול להציע לך זה זה: שחבר שלך יעלה תבנץ שלו ב 10קילו ויעלה במשקל גוף 7-8קילו ואחרכך יהיה שיפור בחזה בזה תיהיה בטוח. זה שחבר שלך יביא יותר סטים לחזה זה לא מה שיעזור לחזה לגדול מה שיעזור לחזה לגדול זה לעלות תבנץ שלו ב 10קילו ולא להוסיף נפח מיותר לאימון. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה עם החזה. | offer18 | אימונים | 4 | 03-04-09 22:06 |
צריך עזרה בחיטוב החזה (בעיקר התחתון) | STM | אימונים | 4 | 04-03-09 22:39 |