|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אז רגע.. יכול להיות שבעצם במסה אני יירד באחוז שומן ?! כי אני מעלה במסת שריר ? ואז בחיטוב יהיה קל לי יותר לרדת באחוז שומן שכבר נשאר לאיזה 11% ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ב"מסה" שלך, אתה לא תוסיף הרבה קלוריות, וחלק מהקלוריות ילכו לבניית השריר, מה שלא היה עד עכשיו. סביר שתרד מזה בשומן, ותעלה מזה בשריר, אבל זה רק בשלב התחלתי.
לא נראה לי שתרד מ16% ל11%, אבל זה מה שאתה צריך לעשות. לאכול בערך כמו שאתה אוכל עכשיו (רק אוכל איכותי יותר) ולעבוד קשה בחד"כ.
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בדיוק!!!!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() טוב זהו אני נכנס למסה חח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() תסתכלו על התפריט שלי באיזה אשכול אחר תגידו לי מה אתם חושבים [;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה 16% קודם תחטב, גם אם אין ותתחיל מאסה מאחוז נמוך יותר.. זה מה שאני הייתי עושה כי במילא זה ייצא חיטוב קצר (ואז תפסיק שוב ב-16 ומהתחלה)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא קל לרדת מאחוז שומן גבוה , כמובן זה אינדיבידואלי , אבל מנק' מבט שלי תמיד עדיף לקחת אוף סיזן טוב כי ירידה מאחוז שומן גבוה נניח 18 ל 14 היא די קלה , הלאה זה סיפור אחר.
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אבל אם אני יעשה עכשיו חיטוב קצר לא יהיה לי כבר זמן השנה למסה רצינית כי אני עוד צריך להגיע חטוב לקיץ.. [;
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ה'...
מה עשיתם לו מסכן... אשכרה הבחור הולך לעשות מאסה על 16 אחוז שומן... חבריקו טעות גדולה.. אנשים חושבים שאם תעשה מאסה נקייה אז לא תעלה בשומן בכלל ואז אחרי 8 שנים האחוז שומן שלך כאילו ביחס למשקל גוף יהיה נורמלי... (8 שנים במקרה הטוב אם ה' אוהב אותך גם והגוף שלך לא נוטה לצבור שומן) תן לי לנער אותך ולקחת לך את הפופקורן מהיידים כי נגמר הסרט שאתה חי בו כרגע...! יש דבר כזה חיטוב... הורדת שומן תוך כדי שמירה על השריר הקיים... ויש דבר כזה דיאטה.. לאנשים כמוך שאין עליהם טיפת שריר והם על 16 אחוז שומן או בקיצור שמנים. שבדיאטה אתה מן הסתם יורד במשקל וזהו... בלי יותר מדי שאלות... ורק אז תתחיל מאסה... חבל אחי אתה לא תעמוד במאסה כי כרגע אני מניח שאתה שמנמן או שמן ועכשיו שאתה מודע לזה ואתה תעלה במאסה יהיה לך מאוד קשה עם עצמך כי זה לא כמו שמן שממשיך לאכול סתם... אתה ממשיך לאכול ואתה עולה במשקל למרות שאתה יודע שאתה יכול לרדת... (אפילו שאתה עולה בשריר יש שומן...) וזה ממש קשה מבחינה חברתית... בכל מקרה החלטה שלך אחי.... מצטער שאני ממש חופר לך אבל חשוב לי להסביר את דעתי לאנשים כמוך כי גם אני עשיתי את הטעות המפגרת הזאת... חבל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() אבל הוא לא שמנמן!!!!!
הוא די שחיף[ולא מתכוון בצורה הפוגעת פשוט אין לי מילה אחרת] אז אל תתן עצות כאלו מפגרות לעשות חיטוב במצב כזה יוביל אותו תמיד לאותה נקודה!!!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אלא אם כן הוא מהשחיפים שיש להם כרס קטנה כי אין עליהם טיפת שריר והם חושבים שהם 28 אחוז שומן אם כן אז שכח מההודעה... לפי הנתונים שהוא נתן חשבתי שהוא שמן מן הסתם... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
קיצר סגרנו את זה...תכנס למאסה!!! ואל תשאל שוב פעם מאסה עד שיהיה מה לחטב!אם בכלל תצטרך לחטב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() חח איך יש לך סבלנות להיכנס לזה שוב, בחיי.. ראיתי את זה והתעלמתי פשוט.
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() אבל אני לא שמןןן !! אני יעלה תמונה חכו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() בכל מקרה אם אני יעשה חיטוב לא יהיה לי זמן השנה למסה ניראה לי ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() משקל 70 על 16 אחוז שומן זה כזה גרוע ?<
אתם גולשים מהנושאא .. מה אני צריך לעשות מסה או חיטובב ? עוד מעט כבר ניגמר החורף |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() אחי החורף עוד לא התחיל. תן חיטוב של חודש-חודש וחצי אתה תצליח לרדת לאיזה 12 אחוז ומשם צא למאסה עד פברואר-מרץ, ובגלל שאתה מתאמן מתחיל אתה תצליח לצבור מסה סבבה בתקופה הזאת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() כדאי לעשות תפריט לעלייה במסה של איזה 4 חודשים ושיהיה ממש ממש נקי כדי שיהיה שריר לחטב ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() אבל אין לי ממש מה לחטב .. כאילו החיטובון הקצר הזה עכשיו יגרור גם ירידה של שריר ואז במסה אני יצבור את השריר הזה וינסה לשמור עליו ולקראת הקיץ אני יגיע לנקודת ההתחלה.. לא ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
תחטב, תעשה מסה, שלושה חודשים ככה ותחטב חזרה שתבוא לקיץ 9% |
|
![]() |
![]() |