ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-11-09, 23:14   #221
Cortex
חבר פעיל

אני חושב שהוא התכוון אליי.
וסקיילה, איך מה שרשמת קשור למה שרשמתי .
Cortex מנותק  
ישן 04-11-09, 23:16   #222
Cortex
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אבל קורטס לא הגיב בקשר לנושא....
דניאל אמר שבגלל שהאוכל משפיע על זה שתגדל או תתחזק....זאת אומרת שהוא התכוון שאנשים מגבילים את הצריכה הקלורית שלהם ואז מתחזקים בלי לגדול
ואני אמר שאם הם יגבילו את הצריכה הקלורית שלהם גם ההתחזקות תהיה בהתאם..בלי קשר לגנטיקה
אין בכלל ויכוח על החלק השני, תבין אנשים מגבילים את עצמם מבחינה קלרוית על מנת לשמור על קטגוריית משקל.
Cortex מנותק  
ישן 05-11-09, 01:00   #223
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
כי ריפטו מתבסס על עובדות ולא על וודו. יכול להיות שיש יוצאים מן הכלל, אני בטוח שיש, אבל הרוב לא יוכלו להסביר לך למה הם עושים מה שהם עושים גם אם החיים שלהם יהיו תלויים בזה
פעם אחרונה שבדקתי bb היה ספורט חילוני ולא דתי / אלילי / משיחי.

שריפטו יאמן אוכלוסיית bb שהגיעו לתוצאות חסרות תקדים - אני אוריד בפניך את הכובע.
עד אז אני אתמוך באימוני bb למטרות bb. מעבר לכך אני מאמין במשפט גם בספורט וגם בחיים - אין חכם כבעל נסיון. Bb שמתאמן 20 שנה יודע מה עובד עליו טוב. וכנראה שזה לא 5x5.

יאיר אני מצטער שאני משתף פעולה אבל זה צורם לי.
Scylla מנותק  
ישן 05-11-09, 01:20   #224
DanielML
Banned

כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב

Bb זה לא ספורט.(ותנו לי לציין שאני מאוד אוהב את התחום הזה)
DanielML מנותק  
ישן 05-11-09, 01:26   #225
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

כללי:: tom
עוסק ב:: בלחשוב איך אני באדיבילדר יותר טוב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
תום יש לי שאלה אם התוכנית טיפשית אז למה לבצע אותה פעם בחצי שנה ?
ואם היא טובה למה לא לבצע אותה כל הזמן ?

תחליט היא טובה או לא ?
לא אמרתי שהיא טיפשית..אמרתי שזה טיפשי לעשות רק אותה ורק את אותם תרגילי "באר" עבור מי שהמטרה שלו זה באדיבילדינג..תבין,אחד העקרונות הכי חשובים בבאדיבילדינג זה לשנות כל הזמן..אסור להגיע לסטגינציה..גם אם אתה מעלה במשקל.כי שוב המטרה בפיתוח גוף היא לא לשבור שיאים..לעשות כל הזמן רק 5 חזרות ורק באותם תרגילים יתן לך תגובה פחות אנאבולית מלהרים כבד אימון אחד ואחרי שלושה חודשים לדפוק לשריר הזה דרופ סט עם חזרות איטיות ואז אחרי חודשיים שוב לחזור למשקלים כבדים ב5*5...כנל לגבי התרגילים צריך לשנות להוסיף ולהוריד.כמובן שאבני היסוד הם המשולש הקדוש אבל לא רק...

כל מאמן bb מצליח בארצות הברית שדיברתי איתו אמר לי את זה..ואם אתה רוצה את רשימת המאמנים אני אתן לך..ואמרתי להם שהם טבעי כדי שהם לא יחשבו שאני על gh או משהו...ועכשיו בשיא הרצינות..בראנץ וורן אימן מלא אנשים לתחרויות באדיבילדינג הרבה יותר יותר ממארק ריפטו ראש הכת שלכם..הבנתי שיש תוכניות שבסביבות אפריל הוא יגיע לארץ..אפשר לשאול אותו שם מה דעתו על זה..האם רק להרים דדלפיט חזה וסקאווט היה מקדם אותו למקום יותר טוב ממקום שני במר אולימפיה..ובוא נתעלם מהתוסף הכימי...
תום ג'יי מנותק  
ישן 05-11-09, 01:30   #226
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

ובהמשך להודעה הקודמת שלי למי שכתב שאני ליצן אין לי כוח לחפש עכשיו את הציטוט והתגובה שלו

כנראה שאני ליצן לא מצחיק..כי היום כשירדתי עם התחת סמטימטר מעל הרצפה עם 135 קילו על הגב לא שמעתי אף אחד צוחק מאחורה..אתה מוזמן לעשות איתי אימון בגו אקטיב נס ציונה או גו אקטיב ראשון לציון אם אתה גר באיזור..ונראה אם אני ליצן או לא...
תום ג'יי מנותק  
ישן 05-11-09, 01:35   #227
Cortex
חבר פעיל

אם אתה מדבר אליי, בוא נגיד שאימון משותף לא יצא לנו, אבל למה ללכת רחוק? צלם סרטון ותוכיח שאתה לא ליצן
Cortex מנותק  
ישן 05-11-09, 01:36   #228
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

ציטוט:
פורסם במקור על ידי תום ג'יי צפה בהודעה
ובהמשך להודעה הקודמת שלי למי שכתב שאני ליצן אין לי כוח לחפש עכשיו את הציטוט והתגובה שלו

כנראה שאני ליצן לא מצחיק..כי היום כשירדתי עם התחת סמטימטר מעל הרצפה עם 135 קילו על הגב לא שמעתי אף אחד צוחק מאחורה..אתה מוזמן לעשות איתי אימון בגו אקטיב נס ציונה או גו אקטיב ראשון לציון אם אתה גר באיזור..ונראה אם אני ליצן או לא...
אין צורך ידידי
צלם סרטון ותעלה ליוטיוב
כולנו נשמח אם תשתף אותנו
moo מנותק  
ישן 05-11-09, 01:43   #229
תום ג'יי
חבר פעיל

הסמל האישי שלתום ג'יי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
אין צורך ידידי
צלם סרטון ותעלה ליוטיוב
כולנו נשמח אם תשתף אותנו
סגור!!!!..אבל תמתינו ליום רביעי הבא,כי אני עובד מפוצל

אבל יאללה יום ראשון או שבת אני אעלה סירטון שלי עושה דדלפיט...
תום ג'יי מנותק  
ישן 05-11-09, 01:44   #230
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
פעם אחרונה שבדקתי bb היה ספורט חילוני ולא דתי / אלילי / משיחי.

שריפטו יאמן אוכלוסיית bb שהגיעו לתוצאות חסרות תקדים - אני אוריד בפניך את הכובע.
עד אז אני אתמוך באימוני bb למטרות bb. מעבר לכך אני מאמין במשפט גם בספורט וגם בחיים - אין חכם כבעל נסיון. Bb שמתאמן 20 שנה יודע מה עובד עליו טוב. וכנראה שזה לא 5x5.

יאיר אני מצטער שאני משתף פעולה אבל זה צורם לי.
ההגיון התמוה והרגיל של "אף אחד לא עושה אז כנראה שזה לא משהו", למה ללמוד, למה לבדוק. תהיה בריא

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 05-11-09, 03:12   #231
Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
ההגיון התמוה והרגיל של "אף אחד לא עושה אז כנראה שזה לא משהו", למה ללמוד, למה לבדוק. תהיה בריא
ההגיון שיש אנשים יותר חכמים ממני שהלכו ובדקו ומשלמים להם על זה ותעשייה שלמה של מליוני דולרים סובבת סביבה ו1001 שיטות אימון שונות ולא כל הbb מתאמנים אותו דבר ומכל הוריאציות אין אפילו משהו קרוב ל5x5. מה אני אגיד כנראה שעודדי הצעיר יודע יותר טוב.

לא מדובר על נושא עלום ושכוח אל, מדובר על עשרות , מאות אם לא אלפי מאמני bb... כולם טועים? הענף כולו טיפש? לא קם "גאון" אחד שילך עם התוכניות החד-גוניות שלכם עד הסוף ויפרוץ גבולות מוסכמות שיאים ומה לא? שלא תבין אותי לא נכון התוכניות מעולות ובדוקות אבל למטרה שלהן. והמטרה שלהן היא לא bb.
Scylla מנותק  
ישן 05-11-09, 03:39   #232
Cortex
חבר פעיל

תקשיב כבר אמרו את זה מליון פעמים ברור שבודיבילדר מקצועי על חומרים לא צריך תכנית כמו 5x5, הוא צריך משהו הרבה יותר מורכב אבל עדיין שיש בו את כל תרגילי הבסיס.
אבל זה לא אומר שכמה פלצנים מישראלבודי צריכים לעשות מה שהם עושים. הם צריכים קודם כל להצמד רק לבסיס, גם אם הם חושבים שהם "בודיבילדרים" ושהם חייבים כפיפות מרפקים בשיפועים שונים וסופר ודרופ סטים למיניהם.
Cortex מנותק  
ישן 05-11-09, 04:31   #233
Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי cortex צפה בהודעה
תקשיב כבר אמרו את זה מליון פעמים ברור שבודיבילדר מקצועי על חומרים לא צריך תכנית כמו 5x5, הוא צריך משהו הרבה יותר מורכב אבל עדיין שיש בו את כל תרגילי הבסיס.
אבל זה לא אומר שכמה פלצנים מישראלבודי צריכים לעשות מה שהם עושים. הם צריכים קודם כל להצמד רק לבסיס, גם אם הם חושבים שהם "בודיבילדרים" ושהם חייבים כפיפות מרפקים בשיפועים שונים וסופר ודרופ סטים למיניהם.
לא יודע מה איתך נשמע לי הרבה יותר הגיוני לחקות מתאמנים ברמה יותר גבוה ממני ששואפים לאותו תהליך מאשר מתאמנים לענף ספורט אחר. באותה מידה אתה יכול להגיד לי להתחיל לשחק טניס.

מה שכן צריך להתאים את הפרופורציות של bb מקצוענים לעומת bb חובבנים.
Scylla מנותק  
ישן 05-11-09, 05:51   #234
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

מה זה הקטע עם הפרופורציות? הטיעון שלכם הוא ברצינות זה שתרגילי בסיס יפגעו בפרופורציות שלכם? ושסטים של הנפות לצדדים וכפיפות זה מה שיחזיר הכל לאיזון? מאיפה הבולשיט הזה בא למען השם? בטח שלא מעובדות ומדע. אולי ממגזין שקר כלשהו.

בנוגע למה שאמרת על 5*5, יש דברים עם עקרונים דומים, ראה HST. בכלליות High Frequency Training וכל התכניות שמקושרות לקונספט הם מבוססים על העקרונות עבודה של 5*5.

אתה עדיין לא אומר כלום חוץ מ"היי נראה לי שהם עושים ככה והם סוסיםםם בטח גם אני צריך"

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 05-11-09, 06:21   #235
rony012y
חבר פעיל

ציטוט:
ההגיון שיש אנשים יותר חכמים ממני שהלכו ובדקו ומשלמים להם על זה ותעשייה שלמה של מליוני דולרים סובבת סביבה ו1001 שיטות אימון שונות ולא כל הbb מתאמנים אותו דבר ומכל הוריאציות אין אפילו משהו קרוב ל5x5. מה אני אגיד כנראה שעודדי הצעיר יודע יותר טוב.

לא מדובר על נושא עלום ושכוח אל, מדובר על עשרות , מאות אם לא אלפי מאמני bb... כולם טועים? הענף כולו טיפש? לא קם "גאון" אחד שילך עם התוכניות החד-גוניות שלכם עד הסוף ויפרוץ גבולות מוסכמות שיאים ומה לא? שלא תבין אותי לא נכון התוכניות מעולות ובדוקות אבל למטרה שלהן. והמטרה שלהן היא לא bb.
מה שאמרת עכשיו זה- בוא נלך עם העדר, אם כולם עושים זה בסדר. זאת הגישה שהרסה את העולם עם המשבר הכלכלי ב1929, המשבר הכלכלי העולמי לפני שנה, ונלך קצת רחוק יותר, זאת שגרמה להיטלר לעלות לשלטון. קיצוני נכון? אבל מדובר על אותה גישה בדיוק. ב99 % מהמקרים, דווקא מה שעושים כולם, הוא טעות. הרי כשהתחלת (מאפס)להתאמן, חשבת לרגע על לעשות ss? זה אפילו לא עלה במוח שלך שיש תוכנית כזו. אתה ראית באיזה סרטון עלום שם, את איזה ארנולד משהו, שהוא נראה ענק, והוא עשה כפיפת ריכוז. כן כן, התרגיל האיום. ראית גם את יוסי יד מיליון עושה את זה. ואז עשית את זה גם. עכשיו נקצין את זה- ראית סרטון על העכברים (במקרה קוראים לו היהודים הנצחיים), ראית את השכן שתמיד חשבת שהוא קול דופק לכמה יהודים מכות, דפקת אתה להם.

אני מקווה שהבנת אותי.
rony012y מנותק  
ישן 05-11-09, 07:22   #236
Cortex
חבר פעיל

ציטוט:
לא יודע מה איתך נשמע לי הרבה יותר הגיוני לחקות מתאמנים ברמה יותר גבוה ממני ששואפים לאותו תהליך מאשר מתאמנים לענף ספורט אחר. באותה מידה אתה יכול להגיד לי להתחיל לשחק טניס.

מה שכן צריך להתאים את הפרופורציות של bb מקצוענים לעומת bb חובבנים.
מה שאתה אומר זה פשוט זין על המדע והעובדות, בוא נלך עם ההיגיון .
Cortex מנותק  
ישן 05-11-09, 12:31   #237
Tony Montana
חבר פעיל

מה זה לכל הרוחות "יוסי יד מיליון", מהדברים הכי מגוכחים וחסרי ההיגיון ששמעתי.
Tony Montana מנותק  
ישן 05-11-09, 12:56   #238
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

טוב כולנו נעשה ss
בסדר
אתם צודקים
ביי

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
נושא נעול

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא