ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4roxe
הדרך היחידה שאני שמעתי לחזק את האגרוף זה לחשל את את הכף יד
בעיקרון מה שהבנתי זה שצריך לתלות ספר עבה פחות או יותר (ספר טלפונים יתאים) על קיר ולחבוט עם האגרוף על הניירות כמה פעמים ביום ובעיקרון כל יום אתה תולש דף עד שהאגרוף שלך מסתגל (זה כואב בטירוף לפי מה שהבנתי בשלבים הסופיים שכבר כמעט ואין דפים ואתה פשוט נותן אגרוף רק לקיר)
וכמובן שהעוצמה של האגרוף קשורה בכל הגוף כמעט . תנועה של הרגליים כתפיים הידיים החזה
|
הוא יעשה את זה והוא יגרום לעצמו הרבה נזק בכף היד, זה יכול להתחיל מסתם כאבים בעצמות כפות הידיים וזה יכול להמשיך לדלקת מתנועה לא נכונה או פגיעה לא נכונה ובמקרה הגרוע לסדק/נקע/שבר באצבעות או במפרק כף היד.
אל תמליצו לאנשים דברים שאתם לא בטוחים בהם. כמו שענו לך אגרוף חזק זה שילוב של מאסיביות+מהירות+טכניקה שזה דורש עבודה על זריזות רגליים+סיבוב מותניים מהיר+גב חזק ויציב+כתפיים שיכולות לבצע תנועות מהירות+גמישות (שזה דווקא מהווה פקטור די רציני).
אני מניח שאתה לא מבין את רוב מה שכתבתי ואתה לא הולך להתאמן עכשיו באיגרוף אלא אתה סתם שואל כדי לשפר את עוצמת האגרוף שלך כדי שתריב מכות יותר טוב או משהו כזה... אז בכל מקרה אני ממליץ לקנות שק איגרוף וכפפות ולהתחיל לתת מכות ולהוציא אגרסיות בצורה די חכמה ומשחררת, אם אין תקציב לכך אפשר בלי שק או משהו כזה פשוט לעבוד הרבה על טכניקה ומהירות של הגוף ולתת מכות כביכול באוויר (לא תמיד צריך משהו פיזי כדי להתאמן).
לסיכום אם אתה רוצה ללמוד באופן קצת יותר רציני תחפש קצת ביוטיוב יש המון סרטונים שיראו לך מהי עמידה נכונה,כיצד זזים,איך גורמים לאגרוף לצאת מהמותן והגב ולא ע"י הכתפיים עצמם.
בהצלחה!