ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit
ואם הוא היה בא לך עם משתמש חדש ואומר שהמשקלי עבודה שלו יותר גדולים משלך אז הוא היה מזיין את השכל לא? זו בדיוק הכוונה שלו, גם אם הוא אמר את זה בצורה צינית.
|
זה הקטע,באותה מידה אני יכול לפתוח משתמש ולהגיד שיש לי סקוואט של 140 לחמישיות,אל תדברו ככה על משקלי עבודה עד שאין לכם הוכחה(מספיק שתביאו לי משתמש מהפורום שאיתכם במכון ואני האמין )
ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy
לאו דווקא אם היה נותן על עצמו רקע מתאים לנתונים שהוא מציג אז הייתי מאמין לו
ארבל לא הסתיר כלום בנוגע לרקע שלו כולל תמונות שלו על 100+ קילו והוא לא מתרברב במשקלי העבודה אלא רומז על משקלי העבודה שלו
בכל אופן צורת הדיבור והגישה של "קראתי את ss אני גאון אימון וספורטאי עלית" הוא זה שמביא לי ת'קריזה במיוחד שכשהוא פונה כך לאנשים שמכפילים את הניסיון שלו בתחום וגם מצגים נתונים תואמים ומנסה לזלזל בהם
יש מבין?
|
לא זלזלתי באף אחד,אמרתי בפירוש,מי שמדבר על משקלי עבודה שיציג הוכחה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo
בכל זאת, דניאל הראה התקדמות מטורפת מבחינת משקלי עבודה בזמן קצר
וארבל לא שם סרטון של התרגילים שלו, בניגוד לדניאל
נכון שהוא קצת מתלהב מריפטו, ככה זה שמצליחים להתקדם בצורה מטורפת בזכות מישהו, זה טבעי שיעריצו אותו אחר כך
|
:d
ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe
תגובה לא קשורה אבל מענינת..
השבוע עשיתי 4 plate squat עמוק ל3 חזרות(אני לא מתבייש במשקלים שלי חחח בעיקר לא איך שהרגלים שלי ניראות) ולא רק שהייתי מרוצה כי היה לי אימון רגלים ניפלא גם הלכתי לשירותים אחר כך ובדקתי את האורך של הזין שלי והוא גדל בסנטימטר בחודש האחרון איזה כייף!
ודניאל..אני חייב לך מנה וחצי של חלבון..אבל אני נישבע לך שאני ינעל אותה בלוקרים של הגו אקטיב אם איש הבנדנה והמדריך גומיות אם תביא לי שוב את החלבון הזה של גאספרי טעם של חתול דרוס.
|
חחח י'כלי מה עם הפרס light weight

..
ואללה לא נהנת מהמיופיוז'ן? צ'ופר ממני סקופ מהסינטה 6 אימון הבא