|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ואו,כמה תגובות =]
תודה חברה. יכול להיות שלא הבנתי את הכל בגלל האנגלית,אני יחסית טוב באנגלית אבל הוא מדבר מהר מידי וקשה להבין הכל. אני ישב עם מישהו בזדמנות. ביינתים אני אצפה בעוד כמה. אבל מישהו פה אמר לא להוציא מרפקים החוצה. למה? ראיתי שזה מה שהם עושים בסרטון. אגב,hipdrive זה הפוש הקטן שנותנים בעת עליה או שאני טועה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תראה תהבדל בין הסרטון האחרון ששמתי פה [ואיך שהוא מתקן לו תמרפקים ואומר לו לצמצם את רוחב האחיזה שתיהיה צרה יותר] לבין הסרטון של הבחור שהעלה תפרס' שלו אתמול. יש הבדל בין לסיים את התנועה שהמרפקים בחוץ כמו בנצ' פרס לבין לסיים אותה שהמרפקים נוטים קדימה פחות או יותר. אתה בעצם מאבד כוח ככל שאתה מרחיק את האחיזה שלך ממרכז הגוף. והיפ דרייב זה שאתה מתחיל את התנועה עם הגב נוטה אחורה [באמצעות האגן לא הזוקפים] ופשוט מיישר את עצמך, כאילו דוחף את עצמך מתחת למוט, זה מביא לך תנופה ותוספת למומנטום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי היפ דרייב-סבבה,אבל איך אני יודע שאני עושה את זה מהאגן ולא מהזוקפים.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגיל אתה לא אמור לקחת תאגן אחורה, אלא להטות את הגב אחורה, ולזוז קדימה עם הגב מתחת למוט. כלומר במקום להזיז תאגן אחורה לפני תחילת החזרה, אתה מתחיל עם האגן יותר קדימה. ואני קצת מבולבל עכשיו, כי אתה יכול לדחוף עם האגן קדימה במהלך התנועה [יגדיל את הלורדוזה] או שאתה יכול להשוות את הטורסו לאגן שנמצא מלפנים וככה לשמור על הגב ישר לאורך התנועה ועדיין לקבל פוש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|