|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אף אחד לא אמר לעשות 4 תרגילים ב rm 90%, זה למה לא מתחילים ב abcdef אלה ב fbw, ומשם עולים בהדרגה ל ABC, AB וכו'. קראתי את הפרק programming בספר ss, אבל אני פשוט לא מסכים עם מה שכתוב שם.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע אחי אבל הוא בא לאנשים חדשים ששואלים שאלות ולא מבינים עוד מה הם עושים ואומר להם לעשות ss סתם ככה בלי לדעת עליהם כלום (נתונים, מטרות), זה מה שמפריע לי (מצדי שיעשה תוכניות לינאריות כמה שהוא רוצה זה לא מפריע לי).
![]() |
#3 | ||
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
התוכניות האידיאליות למפתחי גוף (dc ושלל השתלשלויות hit וכמובן p/rr/s כאשר העקרונות מיושמים בצורה נכונה ) יהיו נפח בינוני כאשר המתאמן מגיע לrm בסטים של עבודה ואפילו עובר אותו (דרך כל מיני טכניקות כגון rp ,או חזרות כפויות או אפילו דרופ סטים רחמנא לצלן)
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת אומרת נגיד 3-4 סטים לשריר גדול ו 2 סטים לשריר קטן ב fbw זה נפח בינוני, אבל בשביל תוכנית ab זה נפח קטן, ולכן כדי לשמור על נפח בינוני המתאמן צריך להעלות את כמות הסטים לכל קבוצת שריר. מה שאני מנסה לומר זה שאני לא תומך בלעלות את הנפח בלי סיבה, פשוט ניסיתי להסביר לmoo את ההיגיון שמאחורי תוכניות מפוצלות.
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|