ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 04-09-09, 13:17   #17
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי max75kg צפה בהודעה
לירון תחסוך ממני את הנסיון ללמד. לך בעצמך יש עוד הרבה ללמוד. אני אולי נראה לך אחד שאתה יכול ללמד אבל אתה כולה בן 14 עם סקוואט 40 בזמן שאני מתקדם במשקלים כמו מטורף ומוסיף פלטות ולא מקשיב לאף אחד מהחברה פה.

ההבדל הוא לא בחומרים שעליהם לא נדבר אלה בעובדה שהחברה האלה עילויים גנטיים, תקרא את מה שכתבתי לבחור למאטה, ותקרא גם את הספר brawn של מקרוברט. אתה תקבל מושג טוב מה ההבדל בין אימונים לעילויים גנטיים על חומרים לאימונים למתאמנים טבעיים.

אולי אחד מתוך 100 כן. אבל אם תשים לב או לא יש בפורום את "המחתרת של ריפטו" או איך שלא קוראים לה ויש את החברה שמעדיפים פיצולים וכו והקאטץ' הוא שבסופו של דבר כל אחד גם אם יש לו ידע וגם אם לא ימליץ על משהו שעבד עליו ספציפית. תראה בודיבילדרים ברמה, קאטלר עושה רבע סקוואט בסמית', קולמן עושה חצי סקוואט וכו. אלה סתם דוגמאות ואני בטוח שלחברה האלה גם יש ידע בפיתוח גוף אבל אם אני אבקש מהם ללמד אותי הם לא יוכלו לתת לי את מה שאני צריך בגלל שהם תמיד היו עילויים גנטיים ולא שמעו על החברה שלא.
אחי אתה מגזים, לא כל מפתחי הגוף הם עילויים גנטים, ויש גם אנשים שלא קשורים לתחום שהם בעלי גנטיקה מצויינת.
terminater135 מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא