|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה תרזה מהר יותר אתה לא בהכרח רק בשומן ככל שהגרעון קטן יותר אתה מאבד פחות שריר וצריך לעשות העמסות בכל חיטוב בשביל לזעזע תגוף ובשביל לא להתקע......
ממליץ לקרוא קצת על חיטוב לפני שמתחילים אותו.
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך מקור טוב בעברית על העמסת פחמימות ? מה שיש באתר קצר מאוד נערך לאחרונה על ידי HTS, 26-08-09 בשעה 13:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הגרעון המקסימלי שלך אמור להיות 69*מסת השומן שלך
לדוגמא אם אתה שוקל 80 קילו ויש לך 15 % שומן אז מסת השומן שלך היא 12 קילו נניח שה bmr אחרי הכפלה הוא 2200 מפחיתים מזה 69*12 =828 וזה צריך להיות גג הגרעון המקסימלי שלך מעבר לכך א אתה תאבד יותר שריר ב אתה תכניס את הגוף שלך ל "טראומה" בו הוא יאט את המטבוליזם וככה אתה גם תרזה פחות העמסות גורמות לזה שהגוף לא יחשוב שהוא במצוקה ולא יאט את המטבוליזם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאלה נוספת, העמסה עושים ביום אימון או מנוחה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|