|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן
היום חזרתי לעשות סקוואט אחרי שנה וקצת שהפסקתי בגלל בעיות גב שגרם לי הסקוואט שהייתי עושה פעם מחוסר ידע וטכניקה בקיצור,השתפרתי בטכניקה יש לי טכניקה טבוה גם המאמן הסביר לי והסתכל ולמרות זאת יש לחץ חזק מאוד על הגב התחתון כשאני מעלה משקלים זה נורמלי? זה גרם לי לעצור באמצע ולהחסיר חזרות מדאגה לחזור לבעיות שהיו לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() תעשה פרונט סקוואט יש הרבה פחות לחץ על הגב התחתון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי,ננסה באימון הבא תודה
מבחינת טכניקה,משהו שונה? ציטוט:
בנוסף אני מוציא את החזה והתחת כמו שצריך אני לא בטוח שהבעיה היא הטכניקה אבל תודה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() מקס למתאמן הממוצע כמוני וכמוך מומלץ יותר fs או סקוואט רגיל,או לעשות רוטציה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מקס פרונט סקווט יעמיס לו על הזוקפים בחלק העליון שהם הרבה יותר חלשים
בקיצור זה לא הפיתרון צריך לאבחן מה הבעיה זוקפים חלשים ? תוסיף דד ליפט טכניקה לקויה ? תלמד סתם כאבי שרירים ? לא צריך להיות בעיה בטן חלשה ? תחזק אותה (אם היא חלשה הזוקפים יפצו על זה ויעבדו יותר חזק) בכל מקרה תוסיף דד ליפט זה יתרום לך הרבה לחיזוק זוקפים, המסטרינג, גב, ועוד וככה תשתפר גם בסקווט כל הגוף צריך איזון אתה צריך לעבוד על כל משיכה דחיקה ההמסטרינג יעזור לסקוודס... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() גם לי היה את זה בהתחלה
תוריד קצת משקל ותעלה כל אימון משקל ועם הזמן זה יעבור |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לmoo, נכון זה יעמיס על הזוקפים אבל בכל זאת אם יש לו בעיה עם הגב התחתון זה עדיף לו, אני עושה פרונט סקוואט ושורד אותו מצוין ויש עוד דוגמאות טובות לכך. ITAY, לדעתי יותר יעיל לעשות פרונט סקוואט לכל מתאמן שלא מתכונן לתחרות. תקרא את זה: http://stronglifts.com/front-squats-vs-back-squats/ http://stronglifts.com/front-squats-vs-back-squats/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני בטוח שההבדל בין התוצאות שתראו בין פרונט לבאק סקאווט לא כאלה גדולות (חוץ מזה שבבאק סקאווט תוכלו להעמיס יותר משקל).
גם לי יש בעיה כזאת בבאק סקאווט, בגלל זה עברתי לפרונט, כי כבר התאיישתי. אם אתה מנסה לעשות פרונט תוריד לפחות 60 אחוז ממשקלי העבודה בבאק סקאווט. ![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אולי להתחלה צריך להוריד הרבה משקל כשעובדים בפרונט סקוואט אבל אני אחרי שבועיים של פרונט לוקח 80 קילו ל-6 חזרות ובבאק 90 קילו ל-6
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() טרול ^ lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() זה אומר שהבאק והפרונט שלך לא מאוזנים. הפרונט אמור להיות משהו כמו 70 אחוז מהבאק.
![]() |
#13 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה היא המכון עצמו אין מוט נורמלי ואין ממש איפה לעשות דדליפט אפילו כשאני אחרי סט כבד של לחיצת חזה מוריד את המשקולות לרצפה וזה עושה רעש ישר אומרים לי להוריד בעדינות אז אין מה לדבר על דדליפט מה גם שדדליפט יותר מסוכן לגב והגב שלי גם ככה לא במצב דה בסט ציטוט:
עוד בעיה היא שיוצא לי לעשות אימון רגליים טוב של סקוואטים רק פעם בשבועיים בגלל זה אני רוצה לייעל כמה שיותר כל אימון ולא רוצה לפספס על שטויות ותודה לכולם,יש עוד פתרונות? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דד ליפט עושים רק מהרצפה אין רצפה בחדר כושר ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה החלטתי לוותר על הסקוואט לחודש וחצי הקרובים אני מתאמן בmma,האימון סקוואט ביום שלישי והmma יום חמישי ההתאוששאות שלי כל כך גרועה שרק היום הרגליים שלי התאוששו לגמרי מהסקוואט,זה יצר לי המון בעיות באימון mma בקושי יכולתי להתאמן אבל אני כנראה יפרוש בקרוב ויוכל לעשות סקוואט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא משתמש בחגורת גב ? זאת בדיוק המטרה שלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |