|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני יכול לעשות מיליטרי ל 6 חזרות עם 52 קילו לסט אחד גם אני. זה לא חכמה אחי ... אתה לא עושה 8 חזרות שלושה סטים עם המשקל הזה כלומר זה לא משקל העבודה שלך.
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם ככה זה לא אמין, גם אם זה סט אחד, מי אחרי 3 חודשים יכול להרים כזה משקל בפרס' אפילו אם זה סט אחד. חזרה אחת אולי אפשרי לפחות ככה זה נראה. אולי תפתיע מי יודע.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() הבחור לא רשם לכמה חזרות הוא עובד, שזה כנראה 5 (אני זוכר שהוא עשה ss), וכולם התווכחו כאן כלי לדעת לכמה חזרות. הוא מדבר על ה RM5 שלו אני כמעט בטוח.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() עזבו אתכם שטויות
או שהוא משתמש במוט קצר וזה 10 קילו + משקולות סוג ד' שכתוב נגיד 20 על כל אחת בליברות וזה בכלל 9.1 קילו אז הוא עושה מיליטרי 30 קילו בערך שזה נחמד מאוד. אני אחרי 3 חודשי אימון לחצתי משקל מכובד מאוד, אבל לא נפנפתי בו ככה. לשורה התחתונה, המיליטרי שלך לא 52 גם אם תרצה, ראיתה תכתפיים שלך בכלל? בלי להעליב חבר זה לא כתפיים של מיליטרי 52 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Gay lord
|
![]() חלאס כבר כוס אמק holy מה אתה מדבר שטויות אני אמרתי לך לכמה חזרות אני עובד??????????????
אמרתי לך כמה אני שוקל?????????? אז למה אתה סתם רושם??????????? שוקל 58 קילו עלאק לא כולם היו כמוך בתחילת הדרך.... ואני בכלל עבדתי 52.5 קילו ל-4-5 חזרות בגלל שזה לפעמים היה קשה לי לעלות את החזרה האחרונה אבל דור צודק עבדתי ב-ss ועכשיו עברתי לab הורדתי קצת במשקלי עבודה כרגע אני עובד עם 35 קילו ומאוד קל לי... אני יצלם ואתם תראו שאני מצליח להרים 52.5 קילו ל3-4 חזרות ואולי אם אני ממש יהיה טוב אז 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אתה יכול לצלם את הפלטות שאתה עובד איתם??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Gay lord
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Gay lord
|
![]() ציטוט:
ואני לא צריך ריטלין פשוט לא צריך להגיד עליי שאני שוקל 58 ולא צריך להמציא את מספר החזרות שאני עובד איתו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() לא לבכות.
ואני ששקלתי 58 עבדתי עם 40 קילו במילטרי פרס :P לשמונה חזרות שלוש סטים חח אבל אחרי שנה של אימונים ![]()
![]() |
#71 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי היית צריך להגיד שבטעות יצא לך 52 ולתקן כי שמשקרים וממשיכים לשקר פשוט חבל...
לגבי התמונו תלא עולות לי כי המחשב דפוק! |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
חשבתי אתה מדבר על משקלי עבודה, לא משקלים של פעם בחיים .
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() גבר עלק 52 אל תחרטט לנו פה
תוכיח עם סירטון למה נראה שאתה מזיין ת'מוח כנראה שהתכוונת ל 25 ויצא לך 52 אז המשכת עם זה |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
כללי:: אמיר
עוסק ב:: לימודים בתיכון
חדר כושר: עוזיאל
|
![]() ציטוט:
שקרן [quote=גד"שניק;827547]אימון היום, אימון b היה אימון יחסית בינוני, הסקוואט היה בינוני אני מרגיש שאימון הבא אני יוכל לעלות ל-75 קילו.. הורדתי את המילטרי ל40 בגלל עומס על הכתפיים, אימון הבא אני יעלה 2.5 וכן הלאה... מתח נשארתי על 15 קילו, זה היה הדבר הכי קשה באימון היום.. חימום כרגיל.. סקוואט: 5-5-5, משקל: 70 קילו, היה בינוני.. מילטרי: 5-5-5, משקל: 70 קילו, היה קל/בינוני.. מתח: 5-5-5, משקל: 15, היה קשה.. זהו בנתיים, מטרות לאימון הבא: סקוואט : 75 נערך לאחרונה על ידי amir717, 01-06-09 בשעה 09:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט שלך לפני כמה זמן. אתה אפס עגול אתה אומר עושה 62 ועוד 5 חזרות
עכשיו אתה טוען שאתה מרים כתפיים יותר מהמשקל גוף שלך אחרי 3 חודשים ? שקרן ציטוט:
אתה מרים תרגיל לכתפיים עם המשקל שלי ? אני שוקל 70 קילו .. טוב שמעתי מספיק. ![]() ![]()
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 01-06-09 בשעה 09:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() אי.. קצת חשוד:/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() טמפלר צלבת אותו, עוד רגע תקשור אותו לעץ ותתן לנשר לנקר לו את הכבד
![]() |
#78 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
לנקר את העין ליתר דיוק. מילא הוא היה מתבלבל עם ליברות ואז אומר טעיתי מילא הוא היה ממשיך לחרטט על ה 52 וכו' מילא. אבל לומר שהוא עושה מיליטרי עם 70 שהוא שוקל 66 ? אחרי 3 חודשים כולה ... סלח לי אלא אם הוא על מונסטר סייקל הוא לא ירים משקלים כאלה עוד המון זמן .
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח גדשניק יצאת Pussy שקרן עלוב ... עזוב את זה שאתה גם לא הכי חכם ... עושה SS כדי להתחזק מגיע ל70/62/52 קילו במילטרי פרס ואז אובר לAB ויורד ל35 ... חח מה עשית בזה אתה יכול להגיד לי ? הלכת אחורה וזרקת לזבל את מה שעשית ב SS או שהפסקת לשקר את עצמך במשקלים הדימיוניים... ניראה לי אתה כבר השתכנת לחירטוטים של עצמך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() גדשניק אתה מעלה סרטון שזה באמת מה שאתה עושה ואתה יוצא עם הכי כבוד בעולם וכולם אוכלים את הכובע. אתה כל כך בטוח בעצמך קדימה, תתן לנו להתרשם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|