|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מבצע מתח באחיזה ברוחב הכתפיים כנגד משקל גוף ארבעה סטים, כמה שאפשר בכל סט.
נכון לעכשיו אני עושה ממש מעט, 8 7 6 5חזרות בלבד. כפי שאתם רואים אני נוראה חלש בזה. אך כאשר אני עושה בישיבה משיכת פולי עליון לפנים כנגד מוט באחיזה רחבה, אני עובד עם משקלים גבוהים ועדיין איני רואה שיפור בתרגיל המתח . א. האם יש קשר בין שני התרגילים ? ב. אם לא איזה תרגיל אחר טוב בכדי לשפר את המתח ? תודה לכל מי שיענה. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מתח משפר מתח. תמשיך לעשות כמו שאתה עושה ולאט לאט אתה תשתפר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל מתח ב4 סטים? נשמע חתיכת עינויי...
אני עושה 10 חזרות 3 סטים ופעם הייתי עושה 6 חזרות ב3 סטים [לפני 3-4 חודש] אולי אם תעשה כמוני תשתפר זאת אומרת לא פירמידה ו3 סטים במקום 4
![]() |
#4 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי -נצרת עילית
|
![]() אחי אם הזמן אתה תשתפר , תעבוד על מתח ועל תגיד לכשל בכלל , אם אתה רואה שאתה לא יכול אז תפסיק..
אם הזמן אחריי שתאמן טוב את כל הגוף המתח שלך ישתפר מעצמו. אבל הדרך היחידה לשפר מתח היא לעשות מתח כמובן |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם יש לך מתח בבית תשים אותו במקום שאתה נכנס איליו הרבה וכל פעם שאתה נכנס ויצא תעשה כמה שאתה יכול תוך שבועיים אתה תשתפר משמעותית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה לזה שמעלי...
לאחד שמתאמן, נגיד והוא עושה את זה , זה לא אומר שהוא למעשה מוותר על המנוחה של הגב והיד קדמית שלו אם הוא עושה את זה נגיד יום אחרי אימון גב או אחרי האימון גב , מה אתה חושב על זה..? זה שהוא יעשה יותר חזרות במתח זה ברור, אבל זה בא על חשבון פגיעה בגדילה של השרירים לא ככה?
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא מומלץ לדעתי.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() הכי טוב לשפר מתח זה לשים אותו במום הפולי העליון באימון גב וכל אימון לנסות לעשות כמה שאפשר לפי סטים בלי להגיע לכשל....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תשים מתח באימון של במקום פולי
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אגב אני משלב באימון גב מתח ופולי: מתח, פולי עליון, חתירה ומסור קדמי... [abc]
![]() |
#11 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אם אתה עושה פולי עליון רחב אז ברור שלא תתקדם במתח...
תחליף את הפולי העליון בפולי עליון צר.... וקח ת'עצה בנוגע למתח מה שכתבתי למעלה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה שמעלי
יש לי הרחבה לחתימה שלך,הגרסה הצבאית [למרות שאתה בטח מכיר]: מה שלא הורג-מחשל מה שהורג....מחשל את אמא ומה שהורג את אמא, נותן חופשה מיוחדת...
![]() |
#13 |
סמל מין
|
![]() למה להגיע בכשל למתח זה לא טוב??
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() נאמר לי על ידי המדריך בחדר הכושר שלי שתרגיל המתח הוא מצוין מבחינה עצבית.
מה דעתכם בעניין ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
למה אתה צריך כ"כ הרבה תרגילים לגב?
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כל תרגיל אני עושה 3 סטים וזה מספר הסטים שצריך לגב באימון abc....
עצות לשיפור והערות אחי יתקבלו בברכה אבל למה אני צריך זאת סתם שאלה של זלזול , ואני לא מחפש להתקדם במתח אני מחפש לפתח את הגב..........
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|