|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צח תעשה מה שאתה חושב לנכון. אני הצעתי לך הצעה, נימקתי, והכל למענך בלבד. אם אתה רוצה לחכות לתגובה על התגובה אז בהצלחה. תמשיך להתאמן כמו כוסית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
... עם כבר אני רוצה לבודד עבודה על ה 4 ראשי שההדליפט בכלל עובד על הארסרינג אפשר להוסיף פשיטה כמו שאמרתי לא מבין תעיקרון שלך תוסיף סט לדדליפט אתה שוכח איפה הוא עובד על איזה חלק ברגל .. וסקוואט אפשר להוסיף סט אחד שיהיה 4סקוואט 3דדליפט זה יותר הגיוני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולעניין- אתה כוסית כי אתה מפחד מלהוסיף סט לסקוואט וסט לדדליפט. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל אתה לא חושב ולא מתשב בגב התחתון. בנט אובר סקוואט דדליפט איך אפשר לתהאושש מהאימון כזה? ובמיוחד הגב התחתון באמת שאני לא מבין איך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: קשה לי להשאיר אותך בכאלה טונים צורמים: כמו שכבר אמרתי לך, הרגליים מקבלות גירוי נמוך ביחס לשאר הגוף. אפילו בשם ההיגיון יש להוסיף סטים, כך שאם אתה מוכן לנסות ולהבין (בלי שהרעיון ייכנס מאוזן אחת ויצא מהשנייה) כבר תדע לעשות את מה שטוב בשבילך. האמת שאני כבר מפחד לבלבל אותך, זה קורה לך די הרבה ב-16 שנים האחרונות, אז עזוב הכל תעשה מה שאתה רוצה. נערך לאחרונה על ידי Mr Big, 13-03-09 בשעה 16:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הראדיאטור נפל לתוך הקבורטור...
עשה סמטוחה שלמה מכל הפלגים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל