![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
אני חדש פה וגם די חדש באימונים בכלל. רציתי לדעת בקשר לאימוני בטן למשל, איך להגיע לרמה גבוהה של קוביות בבטן ושזה יראה טוב ? הבנתי שאני אמור להגיע לאחוזי שומן נמוכים, משהו כמו 10 אחוז. אז השאלה שלי איך אני מגיע לאחוז הזה ? מה אני אמור לעשות , איך לאכול, מה יותר עדיף לאכול ובאיזה כמות אני אמור לאכול כי מצד אחד אומרים צריך לאכול הרבה כשאתה מתאמן בשביל לגדול, ומצד שני כשאוכלים הרבה גם הבטן גודלת ואז לא יראו את ה"ריבועים" האלה ... ויהיה יותר שומן. תודה (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תאכל הרבה ותיתאמן במשך כמה חודשיים טובים אחרי זה תעשה חטוב ששמה זה דיאטה כזאת ואז יבואו הריבועים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תיתאמן->תוכל-> תיגדל-> הבטן תיגדל-> יהיה שומן-> לא יראו קוביות-> תעשה חיטוב-> ירד השומן-> תישאר המאסה = כן יראו קוביות
לא כזה מסובך.. קוביות בבטן זה גם בעיקר עיניין של גנטיקה ואחוז שומן, האפשרות להגדיל שם את המאסה היא מינורית, אצלי למשל למרות שאני באמצע מאסה ויש בטן, עדיין כשאני מכווץ רואים קוביות, למרות האחוז שומן, ואני לא עובד בטן ![]()
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() האמת אם אתה רוצה לראות ריבועים תעשה ישר חיטוב.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() גש למאמן או תזונאי תרכיב תכנית תוזנה נכונה + תכנית אימונים
תראה תוצאות...הכי חשוב...תקפיד...זה לא פשוט! ![]() ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שאלה אם אפשר,
למה כשאני עובד על חזה .. אני לא מרגיש כאבים בחזה אלא רק באיזור של היד אני עושה חזה ואני כן מתאמץ כשאני עושה... לא שזה קל לי או משהו פשוט לא מרגיש את החזה גם יום .. יומיים אחרי לא ממש |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() היד שלך חלשה עדיין. בגלל זה בהתחלה כשנרשמים מתחילים מתרגילים פשוטים כדי שאחר כך בתרגילים המורכבים אתה תעבוד על השריר הרצוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
גולש עם אזהרה
|
![]() ציטוט:
ובקשר לריבועים. תעבוד כל אימון על בטן, 6 סטים, לא יותר. אחרי כמה חודשים, שרירי הבטן יתפתחו ואחרי חיטוב יהיו קוביות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: Ronnie Coleman's Trainer
עוסק ב:: עיסוקים
|
![]() כן, לרוב זה אחוז שומן נמוך, משמע לא לאכול מלא וכן לעשות אימון משקולות+אירובי\ריצות וכו'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() תיתאמן->תוכל-> תיגדל-> הבטן תיגדל-> יהיה שומן-> לא יראו קוביות-> תעשה חיטוב-> ירד השומן-> תישאר המאסה = כן יראו קוביות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |