|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אין צורך, אין סיבה, ויש להימנע מלהגיע לכשל על בסיס קבוע, זה שוודקס משחק אותה דוגמה חיה לכך שחובה להגיע לכשל זה לא אומר...
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא אמרתי שזה חובה כל אחד יתאמן איך שנראה לו אבל אם זה פוגע בהתאוששות ומערכת העצבים וואלה זה נשמע לי לא נכון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() vodex
הוא לא אמר שאי אפשר להתקדם, אלא שזה פוגע בהתדקמות. אם אתה שואל אותי- כשל גם מעודד פציעות. אם אתה מגיע למצב שאתה מחזיק את ה100 קילו חזה מעליך ואתה צריך עזרה בזה(בחזרות האחרונות), ז"א שהמשקל לא מוחזק בשילה מלאה, והוא נשען הרבה על הכתפיים והמרפקים ופחות על השרירים.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה 6 חזרות ובחזרה אחרונה יש טיפה עזרה אולי 10 אחוז ככה מגורם חיצוני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אם אני ואתה נסחוב ארוך ששוקל 100 קילו, אני בן אדם חלש הכוח שלי מאפשר לי לעזור רק ב10 קילו, ז"א שכל ה90 קילו הנותרים אתה סוחב. אותו דבר פה, השריר בהתחלה נותן את כל הפוש, תומך טוב בעצמות והמפרקים, אבל ברגע שהוא מתעייף, הוא עוזר פחות והמפרקים עובדים חזק יותר. אבל לגבי העניין שהגעה לכשל לא יעילה דווקא יש. כנס לגוגל תרשום: is going to failure nesscary כנס ללינק הראשון. הפורום לא מאפשר להביא לינקים מbb.com אם אין לך כוח לקרוא אני פשוט אביא ציטוטים חשובים, רק תגיד.
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תוכל להביא ציטוטים? לא, כשל שאתה לא מצליח לבצע את החזרה בעצמך ומשתמש בגורם חיצוני |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
נתנו לכולם לעשות כל יום, במשך שבוע, את תרגיל הפטישים עם משקל מסויים- סט אחד, עד כשל. כמובן התוצאה לאורך השבוע היתה: X, x-y, x-z וכך הלאה, כאשר x הוא מספר החזרות ביום הראשון, ושאר המשתנים הם מספר החזרות שפחת ממספר החזרות המקסימלי שעשו ביום הראשון. בדקו מתי יצליחו המשתתפים להשלים את מספר החזרות שאותו הצליחו ביום הראשון (לאחר מנוחה כמובן), והתוצאה: לפחות שישה שבועות. אני מנסה למצוא את המחקר הזה.
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() תגיד... קראת בכלל את מה שכתבתי או שפשוט ראית "שלא מתאמנים" ואז נפלט לך המשפט הזה?
![]() |
#10 |
|
![]() There have been some articles that I have discovered recently that suggest training just shy of failure.
סתם פתיח.. הוא מספר שהוא קרא לאחרונה מאמרים שאומרים שצריך להיות זהיר בעניין הכשל. These articles were written by seasoned body builders as advice to other bodybuilders, especially beginners. המאמר נכתב ע"י מפתח גוף שכתב את זה כדי שמפתחי גוף אחרים יקראו, בעיקר מכוון למתחילים. This would basically require that the trainee perform until he fails, so that he will know his limitations. After doing that for some time, he would need to do a consistent routine that is one repetition below his level of failure עכשיו הוא קצת חפר על המתחילים, אמר שהם צריכים לדעת את הגבות שלהם, מה הגבול של הכוח, ואז להתאמן חזרה מתחת לגבול שלהם(לכשל) Both the central nervous system and the immune system can be exhausted by training consistently to failure גם מערכת העצבים וגם המערכת החיסונית יכולות להיות מותשות ע"י אימון לכשל על בסיס קבוע. It won't be as likely that you are completely recovered before your next workout. This means the fibers in your muscles have not yet rebuilt themselves זה לא יהיה אפשרי להחלים(להרפא) באופן מלא עד האימון הבא שלך. ז"א שהסיבים בשרירים שלך עדיין לא בנו את עצמם. The recovery phase is where muscle builds, not during the actual workout. Muscles grow during sleep as long as the body is getting sufficient nourishment via protein and calories. שלב ההחלמה(ההתאוששות של השריר) שהו השלב שבו השריר נבנה, שלב זה לא נעשה במשך הפעולה הגופנית. שריר גודל בזמן השינה כל עוד הגוף מקבל מספיק קלוריות וחלבונים. Exercising to failure may hurt recovery and eventually damage your progress. אימון לכשל יכול לפגוע בהתאוששות השריר ובסופו של דבר לפגוע בהתקדמות שלך. בהתחלה תרשמתי משפט משפט, ואז התחלתי לדלג על הלא משמעותיים, אלא על האלה שאתה רוצה לשמוע.
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בחזה נגיד הקצבתי לעצמי 6 חזרות בסט האחרון ואני רואה שב5 כבר אני גמור אני לא יעשה עוד חזרה ויגיע לכשל אבל לפעמים שאני מעלה משקל בחזה אז עוזרים לי ב2 חזרות אבל זה ממש לא על בסיס קבוע
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() פעם ב... זה לא יהיה נורא, אבל מומלץ להימנע
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]() בסדר, אתה צודק, מרוצה? להגיע לכשל רק תורם להתקדמות ומומלץ לכל המתאמנים!
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אני לא מתרגש, אתה פשוט בא לא כדי לחלוק ולעורר ויכוח אלא כדי להוכיח לכולם שאני טועה...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|