|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שקשה לי ללכת עם תפריט קבוע כל הזמן, אז מה שאני עושה זה: אוכל פחמימות מורכבות- אורז/פירה/ לחם שיפון, ספגטי מלא וכו.. וקצת פשוטות- פרי..
חלבונים- בשר/עוף/דגים/גבינות, ביצים.. שומנים- אגוזי מלך/אבוקדו/טחינה.. בגדול אני אוכל 4 ארוחות ביום. ונעזר במחשבון קלוריות מהרשת, וכל יום מחשב שהגעתי לכמות הקלוריות הנצרכת. זה בסדר? נערך לאחרונה על ידי i.sh., 16-10-13 בשעה 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני, אתה לא חייב להתחיל ישר עם אירובי. עדיף לך להיות בגרעון בהתחלה למשך שבוע\שבוע וחצי אחרי זה להוסיף אירובי אחרי זה להגדיל את הגירעון + האירובי ובסוף אירובי(אינטרוולים) וגרעון יחסית גדול. דבר שני אני הייתי מתחיל מ200 גרם פחמימה וכל שבוע חותך 200-שבוע ראשון 150-70 שבוע שני 100-120 שבוע שלישי 50-80 שבוע רביעי 0-50 שבוע חמישי משהו כזה, תשחק עם זה לפי כמה זמן אתה הולך לעשות את החיטוב\ אל תשכח לעשות העמסות שאתה כבר בדל פחמימה בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אנסה את השיטה שלך, פחות אירובי כרגע. השאלה היא האם להתקדם לדל פחמימה זה מה שיעזור לי לרדת פחות בשריר? כי אני כבר ממש חושב לחזור למסה בגלל זה. וכשעושים דל פחמימה, אני אמור להשלים את הקלוריות האלו משומנים? כמה שומנים אני אהיה אמור לאכול ביום? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עוד מעט מתחיל חיטוב שאלה לגבי חיטוב.. | matan02 | תזונה ותוספים | 10 | 04-03-13 01:06 |
חיטוב חיטוב חיטוב, אחוז שומן ?? | msi123 | גלריות הגולשים | 11 | 20-05-11 22:02 |
גב חיטוב :עד מתיי חיטוב 2010 (: | dror | גלריות הגולשים | 7 | 01-06-10 01:02 |
מצטער לאכזב אתכם אבל אין לכם ניסיום בתוכניות | MEIR-GABAY | אימונים | 46 | 30-10-07 17:58 |