|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני ועוד כמה אנשים מפרסמים פה תוכניות אימון שלהם טובות שמביאות לתוצאות שעובדות עלינו ואתם תמיד תמצאו שטות לתקן " מספר סטים גבוה " , יותר מידי תרגילים" ,קצת חזרות". זה נמאס כל השטויות האלה אתם יותר מידי חושבים שאתם מבינים כל הזמן מה שיש לכם בראש -סקוואט,דדליפט,בנצ' אובר אז מה קרה אם יש ילדים שלא עושים את התרגילים האלה?! אז התוכנית שלהם לא טובה . מצטער לבשר לכם אבל אתם צריכים להתחיל לחפש מה לא נכון בתוכניות ולא "מה יותר טוב " ! ואני כותב את זה כי כבר נמאס כל פעם שמישו מתקן תוכנית בגלל מה שאמרתם אתם באים לו בהפוכה ומתקנים לו עוד ממה שהוא תיקן בסוף אף אחד לא מוצא תתוכנית שלו שיגעתם את כולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוכנית אימונים זה דבר אינדיווידואלי מאוד.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() תשמע בגדול אנשים פה מיעצים..אתה לא חייב להתיחחס להכל ואף אחד לא אמר שכל מילה פה היא 100% תעבוד עלייך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם כל הכבוד לייעוץ הכי אתה יודע מה הכי מרגיז שדוגמא אני הבאתי תוכנית שלי תיקנו אותי במשו אחרי שהבאתי אותה מתקונת מחפשים בעוד מה לתקן אז סבבה תיקנתם פעם ראשונה פעם שניה פרגנו מה קשה ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() על כל אחד משהוא חר עובד...קח לדוגמא את אליאב מהפורום..אם אני לא טועה בלוג שלו יש תוכנית מאד מוזרה! (בלשון המעטה) ועליו זה משפיע טוב..אם מישהוא היה מעלה כזאתי תוכנית אנשים לא היו מבינים מה הולך.... אם זה עובד עליך טוב אז תעשה מה בזין ש'ך...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() צודק תאכלס הכי היו פעמים שהקשבתי פה לאנשים וחירבשתי הכל זה סתם שטויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני לא מבין מה אתה בא למצוא פה?
אתה בא לפה עם תוכנית פגומה (וכן תוכנית שהיא לא נותנת את התוצאות המקסמלייות היא פגומה מה לעשות) ומצפה שאנשים פה יבואו ויגידו לך "ילד טוב כל הכבוד"... הבאת את התוכנית כדי שיגידו לך כל הכבוד או כדי שישפרו לך אותה הצורה הטובה ביותר?... אם אתה מחפש שיגידו לך כל הכבוד תעמוד מול המראה ותגיד את זה... יש לזה טעם בדיוק באותו מידה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא מחפש שיגידו כל הכבוד באתי הבאתי תוכנית תיקנו אותי לגבי הסטים תיקנתי ואחרי התיקון עוד היה להם מה להגיד ואתה אל תדבר ככה כי יש לך יותר וותק בפורום הזה אני מתערב איתך שהניסיון שלך בתחום לא יותר טוב משלי אז אל תרגיש עם ביטחון מופרז לדבר ככה כל אחד פה חושב שהתוכנית שלו יותר טובה משל האחר אני רוצה לחשוב שהתוכנית שלי יורת טובה משלך אתה יכול להגיד ששלך יותר !? לא ,אין כל דבר שמוכיח את זה אתה לא תגיד שהתוכנית שלך טובה משלי אלא תוכיח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה בא מבקש עזרה ואז מתווכח? אז מה אתה בכלל מבקש עזרה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טוב כולכם פה חושבים שאתם מבינים גדולים אני ביקשתי עזרה תיקנתם-תיקנתי סבבה הכל טוב ויפה ואז אחרי התיקון אתם באים לי תיקון על תיקון ומתקנים אותי בעוד דבר?! איתכם בחיים איאפשר למצוא תוכנית שתראה טובה בעניי כולם אתם בעיתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() מה אתה רוצה קיצר? לא הבנתי
אתה לא חייב לקבל את השינויים שמציעים לך, באנו לעזור לך. עוזרים לך ואתה בא בטענות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
קודם כל נתחיל מזה שלא תגיד לי מה לעשות טוב? אני יעשה מה בראש שלי ולא מתאים לך אתה יכול למצמץ כשאתה עובר על התגובה שלי... דבר שני... אם תיקנו אותך ותיקנת אתה אשכרה מצפה שיבואו ויגידו לך כל הכבוד? שיפרגנו? על מה? אם תיקנו אותך אתה אמור לתקן... חשבת על זה שלבנאדם השני שתיקן אותך ידע משהו וחשב על משהו שהראשון לא חשב...?? חשבת על זה? אתה מדבר כמו ילד קטן שצריך שיגידו לו כל הכבוד על כל דבר שהוא עושה.. אולי מדבקת "אני ילד גדול תיקנתי את התוכנית"? תעשה לי טובה ואל תירק לאנשים שבאים לעזור לך בפרצוף... יש לי וותק פה ויש לי וותק בתחום ולכן אני מרשה לעצמי לדבר ככה... אין חכם כבעל ניסיון גבר..יום יבוא ותבין את זה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עוזרים לא עוזרים למה לא לפרגן וכל הזמן לתקן מה שלא צריך כדי לנסות לחפש דרכים להיות יותר בקיאים ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סליחה על הדאבל ולמה אני אומר זאת !? בגלל שאני מתקן ואתם ממשיכים לתקן אותי אז אני אומר "מתי כבר אני אמצא תוכנית" שתגידו שהיא טובה כדי לעבוד על פיה כי כל הזמן אתם מתקנים אותי ואני רוצה כבר לעבוד על תוכנית באמת טובה שתגידו שהיא טובה ולא תגידו כל הכבוד כי אני מחפש תשובת לב אני פשוט מחפש תוכנית שבאמת תיהיה טובה אבל כל פעם שנאי מנסה אתם מתקנים אז למה שלא תתנו תוכנית Fbw מלאה ונגמור סיפור למה לסבך אותי אני לא מתאמן שנה אני כולה חודשיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() מה לפרגן מה אתה טמבל? יש לך חרא תוכנית מה אתה רוצה שאני אגיד לך פצצה של תוכנית כל הכבוד תמשיך ככה? להיפך אני אומר לך מה ומאיפה לתקן, לא טוב לך אתה יכול ללחוץ על האיקס האדום למעלה.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אם החרא תוכנית הזאת אני השגתי תוצאות יפות אז לפני שאתה סתם מדבר תסתכל על חרא כמוך שמנסה לפסול דברים חסר ניסיון עם כל ההודעות שיש לך פה אתה ניראה סתם כמו אחד שחופר בפורום ימשועמם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() מאיר גבאי, תקשיב,
זה שהתוכנית שלך "עבדה" עליך זה בגלל שאכלת כמו שצריך וגירית את השריר איכשהו, יכלת להשיג תוצאות גבוהות יותר במידה והיית עושה תוכנית קצת יותר רצינית. גנטיקה משחקת תפקיד רציני בתחום הזה, היה לי בחור במכון שהיה אוכל מה שבא לו ומתאמן כמו זין, והגיע לתוצאות מרשימות במיוחד (פלג גוף עליון בלבד. פלג גוף תחתון הוא לא היה עושה כי לדבריו: "למה לעשות רגליים כשאני יכול לתת במקום זה עוד סטים לידיים או לחזה"). |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
וואיי זאת התוכנית הכי טובה שראיתי איי פעם... וואיי אייזה חכם אתה איך לא חשבת על זה... וואיי אייזה סקסי אתה כל כך עושה לי את זה.. מספיק מחמאות ופירגונים או שאתה רוצה גם סוכריה על מקל על זה שהיית ילד טוב ובוגר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() כן אפשר את המיני מקל שישך בין הרגליים יעזור אחי ? שמעתי יש בו הרבה חלבון אני צריך כזה
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
תגיד... אתה לומד עם "אלפוני"? |
|
![]() |
![]() |