|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
ועוד לא הסברת לי פזילוגית למה דרופ סט זה טוב אתה סתם הבאת לי טיעון של "מה שעובד עלי לא בהכרח עובד עליך " |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כן , מה שעובד עלי לא עובד עליך ומה שעובד עליך לא בהכרח עובד עליי.. Harder , עזוב אותך מלהתעסק עם ילדים שבגיל 15 קנו טבליות קפאין וחושבים שהם לוקחים סטרואידים לפני אימון. כל אחד והגנטיקה שלו , תראה את hadash ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
עלי עובד נפט לפני אימון עליך בטח עובד סולר !!! אין דבר כזה מה שעובד עלי לא עובד עליך זה מיתוסים של ליצנים בחדר כושר אני לא מכיר אחד שעשה תוכנית כוח וסיים אתה כמו שצריך ולא גדל ולא הגיע למשקלי עבודה טובים אתה יכול לגדל מכל תוכנית הגיונית אבל הכול תלוי בכמה זמן תגיע למטרה כלשהי כשאתה מתאמן מתקדם זה כבר עניין שונה אבל בתור מתאמן מתחיל \בנוני לא רואה סיבה לפצל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני אישית רואה עצמי כמתאמן חובבן כמוני כמוך , יש התמדה בתזונה ואימונים אבל אם לא מרחיקים אופקים זה נשאר בגדר תחביב חובבני. תסכים או לא , זוהי דעתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אתה בעצמך אמרת שדרופ סט זה משפר את משקלי העבודה ורציתי לדעת את ההסבר לזה אין לך מושג למה זה עוזר ואתה חיי על מיתוסים שליצנים בחדר כושר המציאו לא הוכח מחקרית שדרופ סט זה יותר טוב לפיתוח מאסת שריר ואם כן תראה לי את המחקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אל תכניס לי מילים לפה , לא צריך לראות שום הוכחה פיזית בשורה תחתונה אני דוגל בכך שכמעט הכל זה תזונה ושאר הייתר זה אימונים סדירים , טווח תנועה מלא , וטווח תנועה טוב. - תנועה חלקה לצורך העיניין אם באת לשאול. כי את השינוי שאני עשיתי ב10 חודשים אני לא ראיתי אנשים שעשו את זה. וזה הכל ללמוד לבד , לא מאמרים לא כתבות ולא תכנית אימונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי חודשיים.. | tomer145 | פורום אימוני כוח | 3 | 29-12-10 19:20 |
תמונה ראשונה אחרי חודשיים אימונים | MikeS | גלריות הגולשים | 10 | 10-10-09 17:02 |
תמונה חדשה לאחר 4 חודשיים של הפסקה | itaiprz1 | גלריות הגולשים | 16 | 04-10-08 20:47 |
תמונה שלי אחרי חודשיים של אימונים | AkunaMatata | גלריות הגולשים | 13 | 07-06-07 13:21 |
תמונה של הגוף שלי מתאמן חודשיים | noobit | גלריות הגולשים | 16 | 09-04-07 22:25 |