|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אחרי זה יש תוכנית בלוקים שאתה מעלה משקל כל חודש בערך ואחרי שאתה ממצה את כל התוכניות האלה אז תחשוב על לפצל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ואתה בטוח שתעלה מזה יותר מסת שריר מפיצול?בכל השנים האלה שתמצא תתוכניות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משקל? מה היקף יד ? אחוזי שומן ? אני לא מכיר אותם ,ובטח לא מזלזל באף אחד ותכלס אני לא אומר שאני צודק...פשוט מעניין לי להשוות בוא נגיד בין שני העולמות ולראות מה באמת טוב יותר בדוגמאות חיות ולא בדיבורים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
הידים שלהם גדולות אני לא יודע במספרים אבל הם גדולים מאוד אתה מוזמן להכנס ללוגים שלהם ולראות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני 80 קילו, ולהיות בטווח של 3 למעלה ו3 למטה זה מה שאני צריך. עזוב שמאז שהתאמנתי עליתי 25 קילו, לא זאת ממש המטרה שלי. איש הלילה אגב מתאמן סתם כדי להיות גדול וחזק, והוא הכי חזק by far מכל הליצנים כאן, והכי גדול מבין כל הטבעיים וגדול גם מרוב המתחרים כאן, שבניגוד לאנשים כאן אני לא יבזה את השם שלהם כי אנחנו לא אנשים קטנים כמוהם. ובחייאת רבאק למה נראה לך שלמישהו אכפת מהיקף יד? ואגב, על משקלים בתרגילים צריכים לבוא סרטונים, בלי קשר אם מאמין או לא. הסיבולת שלהם היא לרוץ 3-4-5 קילומטר בקצב של צב וזה כי הדבר היחיד שפונקציונלי בריצה שלהם היא הריצה עצמה כדי לשרוף קלוריות, לא שהם אצנים... נערך לאחרונה על ידי subzero1122, 30-01-11 בשעה 22:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה כמו שאני יגיד למה אתהחושב שלמישהו אכפת ומכה הוא מרים?זה לא ממש חכם כל אחד והמטרה שלו העלתי פעם שרטון של הדדפילט שדיברתי יותר מזה אני לא הולך לעלות כניראה עד שאני יגיע למשקלים מכובדים יותר וגם לא בטוח אני מתאמן כרגע למסה והכוח בא יחד איתו אז בכיף |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
עוד משקל על המוט = עוד מאסה אתה מרים משקל כל שהוא בשביל שתצליח להרים יותר הגוף שלך יבנה עוד שריר בשביל שבפעם הבאה הוא יצליח להרים את המשקל הזה עוד שריר מן הסתם זה עוד מאסה ההקיף ידים שלך החזה שלך יגדל הגב שלך יתרחב הרגלים שלך יגדלו ברגע שתעלה משקל בתרגילים הבסיסים סקואט , בנץ' , דדליפט , מתח, לחיצה מעל הראש כל אחד יכול לאכול טוב ולהתאמן בתוכנית כלשהיא במשך שנתים שלוש ואז להגיד מה שעובד עלי לא בהכרח עובד עליך כי הרי מה שיקבע אם תגדל או לא זה התזונה שלך ואחר כך תכנון תוכנית אימון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תקופת חיטוב + תוכנית אימונים חדשה. | Nirdr27 | אימונים | 8 | 19-08-09 10:40 |
תוכנית חדשה|מפחד שלא ירגיש תהרגשה של אחריי אימון | superguitar | אימונים | 29 | 03-08-08 03:19 |
ירדתי 5 קילו בזמן מסה אחריי שהתחלתי תוכנית אימונים חדשה... | Antonyx | אימונים | 1 | 28-05-08 19:14 |
תוכנית חיטוב חדשה ליום ראשון =) | yatir1234 | אימונים | 5 | 13-04-07 11:45 |
תוכנית חיטוב חדשה | AMIT.W | אימונים | 17 | 24-10-06 15:27 |