|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום ,
עשיתי היום אימון ,עליתי לסקוואט 45 קילו ,וPress 30 קילו. עכשיו בסקוואט זה ניהיה קשה לי ממש ,להמשיך לעלות משקל ? ובpress אני מרגיש תקוע ,לא הצלחתי לעלות עוד במשקל ,זה ממש קשה לי.. כשאני אהיה בבית בעזרת השם אני אעלה סירטונים שלי , תודה רבה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תנסה לגוון בתרגילים
אולי קצת חזה עליון פה ושם תמיד תגוון אחי חזרות, סטים, תרגילים שונים וכו'. אפשרות שנייה תאכל יותר, והרבה. אוכל שיהיה מזין ומספק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמובן שתמשיך לעלות.
ופרס התרגיל הכי קשה, תמיד נתקעים בו ראשון. אני עכשיו בסקוואט 80 (חודש בss) ופרס רק 35 כבר נתקעתי... אני צריך לעבוד על טכניקה בפרס, כנראה שלא כל כך נכון. איך התשובה שלך קשורה?
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא יודע מה איתך שאני נתקע אני מגוון בטווחים של הסטים והחזרות,וככה אני ממשיך ולא נתקע. 35 קילו בבנצ' זה לא הרבה ווגם 80 בסקוואט וכבר נתקעתה.. אז יעני אולי תנסה לעבוד על דגשים... כל עוד לא ניסיתה אל תשלו,ל לי זה עזר =] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה אפילו לא יודע מה זה פרס, ואתה אומר שאני גנוב? ולא נתקעתי בסקוואט, אני עושה סקוואט רק חודש, עליתי מ 30 ל 80 ואני ממשיך לעלות כל אימון. והבחור עושה ss, וזה אומר שהוא אוכל מספיק, ואין לא מה "לגוון" כי הוא עושה ss, אתה יודע מה זה בכלל? חח עאלק אני גנוב....
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איך הגעתי מפרס לבנצ' ה' יודע.. סליחה אח שלי לא התכוונתי לזלזל. ואי אני הפוך.. :s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() סקוואט של 45 קילו, גם עם טכניקה גיהנום לא אמור להיות כבד לבנאדם בריא אלא אם כן הוא שוקל 40.
תעלה סרטונים לביקורת טכניקה, תתחיל לאכול ולישון כמו שצריך, ותוריד כל מה שיכול לפגוע בהתאוששות
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כתבתי שהתגובה שלך לא קשורה כי הבחור עושה ss, וזה אומר שהוא אוכל כמו שצריך (בנאדם שמתחיל ss יודע איך לאכול), וזה תוכנית כתובה, אין לו מה לגוון בה. חוץ מזה, הוא שאל אם להמשיך לעלות בסקוואט.
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אנשים פה רגילים כל הזמן לתקוף ולא להעריך אחד את השני. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יודע שהוא עושה ss, אבל חוץ מזה אפשר להבין שהוא עושה ss מכך שהוא כתב - ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() צודקים ,ישנתי 6 שעות בלילה ,אני אוכל טוב ,
יש מצב זה השינה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה נתקע בסקוואט 45 זה בטח הטכניקה.
בכללי השינה שלי חרא, אני בקושי יושן 5 שעות בלילה, אבל אני עדיין לא נתקעתי בסקוואט.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מצטער.
אבל כמה אתה מעלה כל אימון בסקוואט?
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() קשים לך המשקלים כי אתה לא אוכל\לא ישן\טכניקה לא טובה. אם כל אלה נכונים אתה בכלל לא אמור להיתקע על משקלים כאלה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כי אני בטוח שהבנאדם אוכל כמו שצריך, ו6 שעות מספיק שינה, אני כבר מאז שהתחלתי ss יושן 4 - 5 שעות בלילה ולא נתקעתי.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() זה ממש לא טוב כי אתה עוד תתקע. אני אחרי 6 שעות שינה, בתקופה שעוד לא ידעתי עוד שאפשר להיעזר בכלוב בסקוואט, דפקתי נפילה עם 75 קילו בסקוואט חח (גם הטכניקה לא הייתה בכלל טובה....)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שאני יתקע בקרוב, אבל אין מה לעשות, הייתי נותן הכל בשביל עוד כמה שעות שינה...
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() העלאתי במשקל בסוף כמו גדול ,
אני שואל את השאלות הללו מכיוון שחברים שלי מעירים לי תמיד לגבי המשקל .. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה אם אמא שלי | Fantast1c :) | תזונה ותוספים | 24 | 21-03-09 09:09 |
בעיה מטומטמת אבל עדיין בעיה. בקשר להזמנה | Rendi Orton | תזונה ותוספים | 15 | 02-03-08 13:01 |
אבקה בעיה | asi200022 | תזונה ותוספים | 8 | 31-01-08 12:09 |
יש לי בעיה ..:( | shahar761 | פיתוח גוף-כללי | 20 | 10-12-07 17:26 |
בעיה בלג פרס | yatir1234 | אימונים | 10 | 24-08-07 02:58 |