|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לקחתי את התוכנית למאמן שלי , שהוא מאמן שבאמת מבין ולא כמו כל ילד בן 21 שמזריק לעצמו סטרואידים לתחת ולא יודע בכלל מה ההשלכות שלו. מאמן גדול שכבר יש לו כמה תארים, בקיצור הוא אמר לי לנסות לעשות את התוכנית, להוריד את הדדליפט בחלקים האחרונים של החיטוב כי התזונה שם ממש שלילית ואין כמעט שומנים וכמו מה ששהוא אמר למעלה ולעבוד על דגשים יותר. ויראה מה יצא מזה, אם הגוף לא יקח אתזה כמו שצריך ולא יהיה את האפקט שאני מחפש,מנסים משו אחר. ישלי זמן אני צעיר, סיימתי את המאאסה שלי בסבבה אני לא ממהר לשומקום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אין שום סיבה לבנאדם נורמלי לעשות כל כך הרבה תרגילים וabc, לא משנה חיטוב לא חיטוב, לצאת מאימון עם 30 סטים זה לא משהו שאתה צריך לעשות ברמתך, ואני חושב שכל מפתח גוף יסכים שבנאדם ברמה הבסיסית שלו לא צריך לעשות כ"כ הרבה סטים
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותאמין לי בנאדם שמזריק יודע טוב מאוד מה הוא עושה, אני לא מכיר בנאדם שמזריק ולא יודע מה הוא עושה.
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ברגליים ישלי גם פרונט סקוואט סתכל על זה בלי ה3 האלה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט התרגיל הכי חשוב שיש...
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() ידוע, אבל בחיטוב ,לפחות בשבלים הסופיים הוא ממש התעקש להוריד אותו כי אתה ללא שומנים כמעט והחומר שנמצא לך במפרקים של הגוף כבר מדולל או משו כזה (הוא הסביר לי אבל קצת שחכתי) וגם אתהה בלי הרבה אנרגייה ופחמימות וכו' וזה זה יכול להיות מסוכן רצח אם אתה לא מפוקס.
אני מסביר אתזה חרא אבל אאם הוא יסביר לך אני בטוח שתסכים איתו |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]() אין סיבה לעשות פרונט סקוואט כל עוד אתה לא מבצע הנפות כלשהן וזה אחרי שיש לך hb טוב
לעשות לאנג'ים ולא סקוואט זה כמו לאכול חביתת סויה במקום צלעות טלה במרינדה, פשוט לא הגיוני. הורדת 3 תרגילים, סבבה במקום 30 סטים יש לך בכל אימון 27, אותו עיקרון. ברמה הבסיסית, קח מתאמן, תן לו תוכנית הכי חרא שיש, כל עוד הוא אוכל ונח, הוא יגדל, אבל זה לא אופטימלי, כי הוא יכול לגדול הרבה יותר כנ"ל חיטוב, אתה לא אמור להרוג את עצמך השריר לא יברח לשום מקום בקשר לסקוואט, אפשר תמיד לעשות, השאלה באיזה משקלים ובאיזה טווח חזרות, אין דבר כזה תרגיל שטוב למאסה ותרגיל שטוב לחיטוב, הכל תלוי איך אתה מתכנן ומשחק עם המשקלים והטווח חזרות בכל מקרה תעשה מה שטוב לך, אם באת רק לקבל סימן וי אין טעם להמשיך בדיון הזה, אמרו לך הרבה אנשים מה דעתם
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 29-11-10 בשעה 16:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
85 קילו הספיק לי עכשיו שבוע ניטרלי,וחיטוב =c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]() ערכתי לא הספקת לראות
תעשה סקוואט תמיד, זה התרגיל הכי אפקטיבי שקיים בחדר כושר. נקודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
לרוב אין שמץ של מושג מה הם עושים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אני מכיר כמה חברה שמזריקים, והם יודעים מה הם עושים.
אם אתה אומר כך, כנראה שנפלתי על כמה חברה כאלה שיודעים.
![]() |
#32 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
הושעה
|
![]() עזוב אותך כתף אחורית, תעשה דדליפט ומיליטארי פרס והכתפיים שלך יקבלו כזאת עבודה שלא תשכח בחיים...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עשיתי לי תוכנית ab, אם אפשר חוות דעת.. | =amit= | אימונים | 2 | 19-05-10 16:01 |
אפשר בבקשה חוות דעת על התוכנית אימונים שלי למסה בבקשה | itaymadddd | אימונים | 5 | 10-12-09 16:53 |
תוכנית אימונים - תנו חוות דעת. | natan_angel | אימונים | 6 | 01-06-09 14:13 |
שאלה| תוכנית אימונים שחבר עשה לי מה דעתכם ? | asulind | אימונים | 7 | 15-08-08 15:53 |
[בקשה] חוות דעת על תוכנית אימונים .. | hharel | אימונים | 4 | 22-01-07 21:22 |