|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#24 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
דבר שני ההגדרה של מתאמן מתחיל זה לא מספר הימים\חודשים\שנים שהוא מתאמן כבר, אלא היכולת שלו להתקדם מאימון לאימון והמשקל שהוא מרים בתרגילים מרכזיים לעומת משקל גוף. יש הרבה חמורים שמתאמנים 10 שנים ומרימים עדיין 10 קילו והסקוואט שלהם נראה כמו מכת מצריים. מה שטוב בss היא שהיא בנויה בצורה שמאפשרת עלייה במשקלי עבודה, עלייה בכוח ובמסה, וגם מטיפה לתזונה ולשינה. אני טוען שabc לא מתאים למתאמן המתחיל מכיוון שהתדירות שלו נמוכה מדי, ומכילה יותר מדי נפח שגורר מאט מדי עצימות. בינתיים הטיעון שאתה הצגת הוא שבabc ראית אנשים שהתפתחו. זה לא הצדקה. אם אתה חושב שהתוכנית טובה אז לפחות תרחיב לנו את הידע ותגיד לנו מה הופך אותה לתוכנית טובה. מעבר לזה רציתי להוסיף שגם אני התאמנתי ab וabc ושאר השטויות האלה עד שעברתי למדקאו ואין מבחינתי חזרה אחורה, ובכלל סתם שתדע שכל מי שעבר מפיצולים לתוכניות מהסוג הזה בדר"כ לא חוזר אחורה. ובלי שום קשר אל תשכח שss ותוכניות מהסוג הזה הן תוכניות של מאמנים אמריקאים וכדי להגיע אליהן צריך להתעניין ולחפש ולקרוא ספרים, ורוב האוכלוסייה לא עושה את זה. לכן נוצר מצב שמי שעושה ss זה בדר"כ בני נוער שמתחילים להתאמן, ומן הסתם הם עדיין צעירים וייראו "לא מרשימים". תן לילדים האלה שנה-שנתיים של אימון כזה ואתה לא תאמין למה שאתה רואה. אם היינו חיים בארה"ב היית מגלה מצב שונה לגמרי. האנשים היחידים בארץ שראיתי שנראו מרשימים מאוד מתוכניות בפיצולים מסיביים זה או אנשים על חומרים או סתם פריקים גנטיים. הבעיה בארץ שבשביל לרכוש ידע אמיתי אתה צריך לחפש בחו"ל (וגם שם צריך לדעת איפה לחפש) ,ומי שלא אוהב את התחום הזה לא יחפש וייתקע (ברוב המקרים) עם תוכנית מסכנה שהמדריך בחדר כושר שלו עשה לו. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר למה שאני הולך לקנות | גד"שניק | פיתוח גוף-כללי | 19 | 01-03-09 19:02 |
המולטי טריינר שאני הולך לקנות | avram1 | אימונים | 9 | 07-07-08 17:00 |
סקיצה של הRack שאני הולך להכין מחר | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 21 | 18-07-07 01:49 |
אימון Ab חדש שאני בניתי צריך עצות לשיפור | LoveStone | אימונים | 3 | 17-04-07 20:58 |