|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום, אני חדש פה ורציתי לדעת מה אתם חושבים על התכנית אימונים שלי.
בעיקרון החלק העיקרי הוא הריצות והאירובי, אני בן 18, 1.72 ובמשקל 67 ק"ג. אני על תפריט של 1800-2000 קלוריות שכוללות 40% חלבון ואני מתכוון להוריד את זה ל1500 קלוריות(אני צריך להוריד 3-4 אחוזי שומן). לתכנית: החלק העיקרי שהוא האירובי יום ראשון: ריצת נפח 20 ק"מ. יום שלישי: ריצת טמפו(4-8 ק"מ) יום רביעי: ריצת איכות. (אינטרוולים, פארטלק, חזרות) יום שישי ריצת איכות. ובקטע של חד"כ: התכנית שלי היא ABC שכל אימון נעשה פעם אחת בשבוע אימון A – רגליים+ כתפיים ארבע ראשי: פשיטת ברך בישיבה: פירמידה עולה(במשקל) 6 סטים 4-15 חזרות + סט סיבולת. סקוואט: 3 סטים Rm12 + סט סיבולת. ירך אחורית: כפיפת ברך בשכיבה: 3 סטים RM8 + סט סיבולת. כתפיים: לחיצת כתף עם מוט-W לפנים בעמידה:3 סטים 12 חזרות. הרחקת כתפיים לצדדים: 3 סטים 12 חזרות. כפיפת כתף בעמידה(ידיים קדימה): 3 סטים 12 חזרות. הרחקה אופקית(פלייז הפוך): 3 סטים 12 חזרות. אימון B – חזה + דו ראשי חזה: לחיצת חזה בשכיבה: 4 סטים 12 חזרות + סט סיבולת. פלייז: 3 סטים 12 חזרות. מקבילים: 3 סטים 10 חזרות. שכיבות סמיכה בשיפוע שלילי: 3 סטים 15 חזרות. דו-ראשי: כפיפת מרפקים עם מוט-W: שלוש סטים 12 חזרות. כפיפת מרפק בעמידה: 3 סטים 12 חזרות. פטישים: 3 סטים 12 חזרות. תרגיל 21 סיבולת: 3 סטים. אימון C – גב + תלת-ראשי גב: פולי עליון ידיים רחבות: 3 סטים 12 חזרות. פולי עליון ידיים צמודות הפוכות: 3 סטים 12 חזרות. חתירה בפולי תחתון: 3 סטים 12 חזרות. מתח: 3 סטים * 50%. (6 חזרות בערך) תלת-ראשי: לחיצה במוט אחיזה צמודה: 3 סטים 12 חזרות. פשיטת מרפקים בפולי: 3 סטים 12 חזרות. סמיכה אחורית: 3 סטים 15 חזרות. מה אתם אומרים על התוכנית ומה הייתם משנים? |
![]() |
![]() |