|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בתוכנית אימונים שלי , בניתי אותה בעזרת האנשים שפה (מודה להם מאוד על העזרה) אבל היום במכון אמר לי מדריך שהכתף האחורית שלי זוועתית , ואני חייב לעבוד עליה , בנוסף לכך יש לי גם פערים מחזה עליון לשאר החזה ואני מרגיש גב חלש , הבעיות העיקריות שלי זה הגב והכתפיים .
אני מתאמן תוכנית אימונים ab , אין לי בעיה לעבור לabc אם זה יעזור לפתור את הבעיה או אם זה עדיף , אני נראלי אפילו מעדיף את abc על ab . אז ככה התוכנית היא כזאת axbxaxbx אימון a חזה - לחיצת חזה בשיפוע חיובי 3 סטים , סט ראשון של כוח 5 חזרות ו2 סטים אחרים 10 חזרות פרפר עם דאמבלים על ספה בשיפוע , 2 סטים של 8 - 10 חזרות 3 סטים של לחיצת חזה על ספה ישרה עם מוט , 3 סטים של כוח 5 חזרות . (באימון חזה אין לי אפילו סט אחד לחזה תחתון מפחד שגם בזה יבצר פערים ) רגליים - אני עובד בצורה שונה מכיוון שיש לי בקע דו מפשעתי ואני יכול לעשות רק כמה תרגילים , העבודה שלי לא רעה על הרגליים , פשוט אסור לי סקוואט : ( יד אחורית - אני עושה הורדת מוט w קצר לפני הגוף 3 סטים (נראלי קוראים לזה פושידאוון משו כזה) ומשיכת מוט w קצר מעל הראש 3 סטים אימון b גב - 3 סטים מסור כל יד עם משקולת חופשית 3 סטים פולי עליון אחיזה רחבה , הורדה לכיוון החזה 3 סטים חתירה , אחיזה צרה כתפיים - הנפת ידיים לצדדים במכוה 3 סטים דחיפת מוט ארוך למעלה בישיבה 3 סטים (עכשיו הוספתי עוד תרגיל לכתף האחורית 3 סטים בגלל מה שאמרו לי היום במכון ) 3 סטים לכתף אחורית בתרגיל שאני שוכב על ספה בשיפוע חיובי עם החזה והפנים לכיוון הספה ומניף את הידיים לצדדים עם משקולות חופשיים (שמתי לב שאני באמת חלש בזה ועושה אם 3 קילו בלבד !) יד קדמית - הרמת משקולות חופשיים פטישים 3 סטם עבודה על יד קדמית נטו במכונה 3 סטים ועוד 4 סטים אני עושה לאמה של הרמת מוט w קצר כלפי מעלה . עכשיו מה אני צריך לעשות \ להוסיף \ לשנות באימון בשביל לחזק את הכתף האחורית שלא יהיה פערים , כנ"ל חזה עליון והאם להוסיף משו לחזה תחתון ? ישמח לתגובות מה לשנות מה לשפר , אין לי בעיה גם לעבור לתוכנית אימונים abc , אני ישמח לעזרה , תודה רבה . |
![]() |
![]() |