|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז לחדר כושר נרשמתי, היום הייתי בו פעם ראשונה. מה עושים עכשיו? לאן מתקדמים? קראתי קצת בפורום בשבוע האחרון והיום התאמנתי על פי התכנית שנמצאת באתר.
רק מקריאה כאן בפורום אני לא בטוח שעל ההתחלה נכון לעשות אימון לכל אחד ואחד מהשרירים -האם בזה שאני מתאמן נגיד כתפיים וחזה אני לא כולל בזה גם את הידיים? כלומר אם אני מתאמן לפי מה שרשום שם - על: חזה, גב, כתפיים, רגליים ובטן או את החמישה האלו + יד אחורית + יד קדמית. מה עדיף? האם זה שמיד אחרי שאני גומר אימון אני עולה על הליכון ורץ בו חצי שעה פוגם במה שנשאר אחרי האימון? או מוסיף? אם אני אוסיף בריכה אחרי האימון זה יוסיף? יוריד? יפגע? יעלה? בקיצור - מה עדיף לעשות? או שאולי לבוא 4 פעמים בשבוע נגיד ולעשות פעמיים אימון (רק אימון) ופעמיים רק שחייה\ריצה? האם לפני אימון חובה לעשות חימום? אם כן, מה לעשות בו? מה לכלול בו? או שאולי לפני כל מכונה ומכונה לעשות מעין חימום ספציפי על אותה מכונה?(נגיד אם אני עושה 30 קילו בפרפר אז לעשות סט ראשון 15 ואז להתחיל אימון?) תודה מראש לעוזרים ![]() בקיצור חשבתי להתחיל להתאמן מהיום ככה: חזה: 14 חזרות - לחיצת חזה במכונה 14 חזרות - פרפר במכונה כתפיים: לחיצת כתפיים במכונה - 14 חזרות. גב: משיכת מוט משולש\רחב לפנים - 14 חזרות. (יש עדיפות לאחד מהשניים?) חתירה במכונה בישיבה- 14 חזרות. רגליים: לחיצת רגליים במכונה- 14 חזרות. פשיטת ברכיים - 14 חזרות. בטן: כפיפות בטן. הכל 3 סטים כל תרגיל. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
נרשמתי לחדר כושר לעשות מסה??? + תמונה | ORs | אימונים | 7 | 24-08-11 23:17 |
היום נרשמתי לחדר כושר, יש לי כמה שאלות | MARKER | אימונים | 2 | 17-12-08 21:27 |
נרשמתי לחדר כושר עד להודעה חדשה | Antonator1 | פיתוח גוף-כללי | 16 | 14-12-07 22:08 |
רוצה לעלות במאסת שריר,נרשמתי לחדר כושר מקצועי | XxX-DriX | תזונה ותוספים | 21 | 17-10-07 01:36 |
נרשמתי לחדר כושר{:!!! | uzi | אימונים | 7 | 13-11-06 21:26 |