|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נתחיל מזה שאני לא יכול להתאמן על תוכנית כוח שמתבססת על axbxaxx כי הימים שלישי ושישי אצלי תפוסים.אני לא יכול לוותר על זה לכן ss לא באה בחשבון,זה כדי שתענו הכי לעיניין(:
אני מתעניין בכוח ובהיפוטרופיה או איך שלא כותבים את זה ויותר חשוב לי מראה הגוף אך גם הכוח בא בחשבון,אני בהפסקה כרגע מאימונים ומאכילה ואני אחזור רק ב20 ל7 אז זה נותן לי זמן לרעננן ת'מוח.. התוכנית שאני הייתי בא והמשקלים הם ab : (לא מסודר התוכנית רק כותב את התרגילים) אוברהאד פרס 52.5 5 חזרות בנצ' פרס 77.5 5 חזרות שיפוע עליון בנצ' דאמבל 30 קילו כל יד 7/8 חזורת אפשר יותר יד קידמית מוט w 13.75 כל צד 7 חזרות פטישים 17.5 קילו 8 חזרות בנצ' אחיזה צרה 65 קילו 5 חזרות סקוואט 80 קילו 5 חזרות בעיית טכניקה מתח אחיזה רחבה 5 חזרות 10 קילו מחובר בנט אובר רואו עם דאמבל 37.5 קילו כל אחד 8 חזרות וזוה אם לא שכחתי משהו, עכשיו חשבתי על תוכנית שבמקום החתירה עם דאמבל נשלב את הפנדלאי רואו כי יד שמאל יותר חלשה ולא עולה עד הסוף אז במוט זה יסתדר וככה אפשר להעמיס יותר משקל a: מתח אחיזה רחבה: 4 סטים 7 חזרות עם משקל פנדלאיי רואו 6 חזרות 3 סטים בנצ' פרס 5 חזרות 3 סטים בנצ' דאמבל בשיפוע קצת פחות מ45 מעלות 3 סטים 8 חזרות מוט w 3 סטים 8 חזרות פטישים 2 סטים 8 חזרות b: סקוואט בסמית משין (צוחק חח ) סקוואט כנגד מוט 3 סטים 5 חזרות אובר האדד פרס 7 חזרות 3 סטים כתף אחורית במכונה 3 סטים 5 חזרות יד אחורית: מקבילים עם משקל 5 ,3סטים פולי מעל הראש 2 סטים 8 חזרות זהו בעיקרון,איך התוכנית ? בבקשה תתיחסו ברצינות אם ישלכם משהו להעיר אני אשמח ביותר אם תגיבו !! תודה רבה ! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| בטח אחת המוזרות ששעמתם אבל אני אשמח עם תעזרו לי | M.K³o™ | תזונה ותוספים | 8 | 26-06-09 18:19 |
יש ללי תפריט גרוע אשמח אם תעזרו אני לא מבין... | gilazar | תזונה ותוספים | 4 | 07-11-08 16:47 |
בניית תוכנית | פומה | אימונים | 3 | 22-08-08 18:04 |
התחלתי חיטוב ! כמה שאלות, אשמח אם תעזרו לי ! | LittleNigga | תזונה ותוספים | 13 | 12-04-08 20:22 |
אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה | אופק | תזונה ותוספים | 3 | 27-02-07 15:44 |