|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() גבירותיי ורבותיי ילדים וילדות הריני מתכבד בזאת לסכם רשמית את הפוסט החולני הזה
אעשה זאת במשלב הלשוני הגבוה ביותר אשר הנני מכיר! ע"פ מה שנוכחנו לראות שחור על גבי עיתון יש לנו פה את מר אולימפיה הבא היוצר קטגוריה חדשה - strongest bodybuilder שלוקח מקום ראשון בתחרות (גם בילדינג וגם ליפטינג). ברכותיי לזוכה המאושר מר חדש. זאת ועוד ע"פ מחקרים שבוצעו במעבדות לפסיכיאטריה שבאוניברסיטאות הנחשבות בעולם - "ייל", "אוקספורד","קולומביה" וכו', עולה כי לאחר שנים של מחקר הוכח כי מר חדש סובל מפסיכוזה חמורה אשר חדשה אפילו לחוקרים הנקראת: "הפרעה חוץ שיכלית - שיקרית", אשר בעצם העניין טומנת בחובה אנשים אשר סובלים מסימפטום שבא לידי ביטוי בכך שהם צריכים כל הזמן לשקר ע"מ להאדיר את בטחונם האישי ואת אמונתם בהישגיהם, זאת ועוד כאשר ההפרעה פורצת את גבול המחשבה בדרכה למציאות - מתרחשת המציאות שלעיל (עיין דפים קודמים). ועכשיו לענייננו, מר חדש היקר אתה לא מרים (!) 270 ק"ג דדליפט גם אם מאוד תתאמץ להוכיח לנו, אני אפילו לא אדרוש ממך להעלות סרטון כמו ששאר החברים עשו פה, כי אין כזה וגם לא יהיה, המבנה גוף שלך אפילו לא מזכיר בחור שעושה 270 דדליפט, ואם לומר את האמת אני מסופק אם אתה יכול למשוך את ה-100 מהרצפה ללא רצועות וללא עקמת חמורה בגב. מה עוד עם הכמות אירובי שאתה עושה והעומס שבו אתה מתאמן (לכאורה) לא יאפשר לך להגיע למשקלים כאלו, אבל את שלב ההוכחות והטיעונים כבר סגרנו ב- 7 דפים האחרונים. זה דיי מרגיז אותי לקרוא את החארטות שאתה רושם פה, תעשה טובה לעצמך ותפסיק עם זה! (וד"א הרגת אותי עם ה - 16 שעות שינה ועוד כול יום, חחחחח הגיונית - אם לא ישנתה מס' ימים רצוף, אזיי תצליח לישון את הכמות הזאת, מה עוד שקראתי כמה מחקרים שרזים ישנים פחות. אבל וזה אבל גדול לא תצלח לשבור את השיאים שלי בשינה חח 15 שעות רצוף!, בדוק ומנוסה ויש אפילו תיעוד לחברי הפורום, אבל רק אם הם מוכנים לבהות במסך 15 שעות רצוף...) בקיצור אתה חרטטן, שורש: ח.ר.ט.ט, בניין: פיעל. עשה לנו לכולנו טובה - ישא ברכה וסע לנו מהעניים. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאתמול | ThE HummeR | גלריות הגולשים | 15 | 23-07-09 21:02 |
תמונה ספונטנית שלי מאתמול כנסו אנשים. | The-Two | גלריות הגולשים | 39 | 18-07-09 16:03 |
תמונה של קאטלר מאתמול | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 52 | 30-05-09 22:30 |
תמונה מאתמול | dimax | גלריות הגולשים | 21 | 24-02-07 09:03 |
סתם תמונה מאתמול | ^סהר^אבוטבול^ | גלריות הגולשים | 14 | 20-02-07 17:38 |