|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם,
אז ככה, אני התאמנתי שנתיים לפני הצבא, 4 שנים בצבא לא עשיתי כלום כמעט (מבחינת אימונים בחדר כושר) לאחר הצבא חזרתי להתאמן באופן לא סדיר כל כך עם האמצעים שיש לי בבית (שנה וחצי בערך), התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני חצי שנה פחות או יותר ומאז כל כמה זמן אני משנה את תוכנית האימונים שלי בעיקר בגלל אילוצים של הלימודים. נתונים כללים: גובה: 180, משקל: 75, מטרה: מסה. זמן מנוחה בין סטים: בין דקה לדקה וחצי. כל אימון לא עובר את השעה ורבע. זאת התוכנית שלי נכון להיום, אשמח לקבל הערות בנוגע אליה. ראוי לציין שהאימון שאני עושה ביום שישי הוא בעצימות נמוכה ומטרתו העיקרית להפעיל קצת את השרירים כדי לא תהיה להם מנוחה ארוכה מדיי. יום ראשון - מנוחה. יום שני - חזה + יד קדמית + בטן חזה - Dumbbell Bench Press 4X8 Cable Standing Decline Chest Press 3X8 Dumbbell Incline Bench Press 3X8 Seated Fly 3X10 יד קדמית - Dumbbell Curl 4X8 Preacher Curl 3X8 Dumbbell Hammer Curl 3X6 4X8 והתרגיל ההוא שמושכים את הכבלים משני הצדדים לכיוון הראש (לא יודע איך קוראים לתרגיל הזה) בטן - Weighted Incline Crunch 4X15 Weighted Incline Twisting Crunch 4X20 יום שלישי - גב + יד אחורית + כתפיים גב - Cable Pulldown 4X8 Cable Straight Back Seated Row 4X8 Cable Pullover 3X10 Dumbbell Shrug 3X10 Lever Back Extension 3X12 יד אחורית - Cable Pushdown 4X8 Cable Bent-over Triceps Extension 3X8 Cable One Arm Pushdown 4X6 Lever Triceps Dip 3X8 כתפיים - Dumbbell Lateral Raise 3X8 Dumbbell Alternating Front Raise 3X8 Dumbbell Arnold Press 3X6 Cable Rear Delt Row 3X8 יום רביעי - מנוחה. ים חמישי - רגליים + בטן רגליים - Lever Leg Extension 4X10 Sled Lying Leg Press 5X8 Lever Seated Leg Curl 4X10 Lever Calf Raise 3X10 בטן - Weighted Incline Crunch 4X15 Weighted Incline Twisting Crunch 4X20 יום שישי - חזה - Dumbbell Bench Press 3X8 Cable Standing Decline Chest Press 3X8 גב - Cable Pulldown 3X8 Cable Straight Back Seated Row 3X8 יד קדמית - Dumbbell Curl 3X8 Dumbbell Hammer Curl 3X8 יד אחורית - Cable Pushdown 3X8 Cable One Arm Pushdown 3X8 כתפיים - Dumbbell Lateral Raise 3X8 Dumbbell Alternating Front Raise 3X8 יום שבת - מנוחה. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית fbw.... אשמח לקבל חוות דעת | erez163 | אימונים | 3 | 25-02-09 19:49 |
תנו חוות דעת על תוכנית האימונים | blackbimer | אימונים | 1 | 20-10-08 16:37 |
[חוות דעת] תוכנית האימונים שלי -abc - בוקר וערב. | LoveStone | אימונים | 5 | 10-06-08 21:49 |
חוות דעת על תוכנית האימונים | meir_89 | אימונים | 2 | 07-01-08 00:40 |
חוות דעת לגבי תוכנית האימונים שלי: | Brainwave | אימונים | 5 | 04-10-07 15:05 |