|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
אני כן יכול להוציא תרגיל "חשוב" כי אני לא אוהב! ואני לא בא למכון לעבוד! אני בא להנות מהאימון ולעשות את התרגילים שאני אוהב. אני לא צריך לסבול כי זה תרגיל קדוש( הווו.. מי ישמע) ואני חייב לעשות אותו. תודה על התגובה בכל מקרה : ) ------------------------------------ יוערי וTheRock תודה על התמיכה.. ------------------------------------ יאיר, אבל אז יהיה לי שני אימונים כבדים רצופים.. חוץ מזה, יעני אתה אומר שזה בסדר לעבוד בנץ' או סקוואט 3 פעמים בשבוע? אפילו אם אני לא נותן 100% בשלושתם ? כי לי זה לא נכנס לראש.. לא יודע.. זה יותר מדי.. ------------------------------------ sason, תודה רבה קודם כל! רק כמה דברים: -טווח חזרות של 5 בסקוואט\ כתפיים קצת מרתיע אותי.. -יש רק אלטרנטיבה אחרת למקבילים? אני לא כל כך אוהב את התרגיל(Scylla אל תהרוג אותי..) -נשארתי עם סקוואט 3 פעמים בשבוע.. אני אוהב לעבוד רגליים אבל ככה אין גיוון ואימון הרגליים שלי מתסכם בתרגיל אחד שחוזר על עצמו כל פעם. מה אתה אומר על להחליף את הסקוואט בA1 בלאנג'ים+כפיפת ברכיים?
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה פעמים להתאמן בשבוע ??..?? | gfdsz0 | אימונים | 2 | 06-11-09 10:58 |
שאלה לי לכולם: כמה פעמים בשבוע אתם מתאמנים? או יותר נכון כמה פעמים בשבוע אתם נחים מנו | amitbensh | אימונים | 6 | 29-08-08 19:35 |
מה דעתכם על Abc 6 פעמים בשבוע? | alpha | אימונים | 13 | 07-10-07 20:18 |
5 פעמים בשבוע- Abc. דעתכם? | gog | אימונים | 15 | 11-07-07 13:38 |
כמה פעמים להתאמן בשבוע?? | eyal9388 | אימונים | 10 | 26-10-06 13:34 |