|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() Ab:
Abxaxbx a - ראשון: 1.סקוואט 3*6 2.פשיטת ברכיים 3*8 3. תאומים בסמית 2*12. 4. בנץ' פרס 3*6 5. פרפר במכונה 3*8 6. מקבילים 3*10. 7. בטן 3*12. B - שני: 1. מתח רחב 3*מקס 2. חתירה בכבל 3*8 3. פרס בישיבה מוט 3*6 4. הרחקה לצדדים 2*10. 5. כפיפת מרפקים w. 3*10 6. בטן 3*12. A - רביעי: 1. לחיצת רגלים מכונה 3*6. 2. כפיפת ברכיים מכונה 3*8. 3. דאמבל בנץ' פרס 3*8. 4. פלייס עליון משקולות 3*10. 5. יד אחורית (לא משנה תרגיל אחד בשבוע) 3*10. 6. בטן 3 *12. B - שישי: 1. פולי עליון רחב 3*6. 2. חתירה במכונה 3*8. 3. דדליפט 1*6. 4. לחיצת כתפיים מכונה 3*8. 5. הנפה מלפנים 2*10. 6. אלכסונים בספסל רומי 3*8 . אירובי פעמים בשבוע 25 דק. התכנית היא ab. שניתי קצת בתרגלים בין a של ראשון ל a של רביעי. (גם ב b). צריך להשתפר בחזה (עליון ותחתון). מה אומרים על התכנית? יש ממנה ברכה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אפ.. מישהו ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() אני לא מצליח להבין אנשים בפורום הזה.
פותח פוסט, לא מזמן עשיתה ss/ abcd ועכשיו אתה רוצה לעשות ab מוזר... מי בנה לך את התוכנית?
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבנתי שזו תכנית מורכבת מאד ומתאימה לבאדי בילדר.. לגבי ss איפה הבנת שעשיתי אותה ? לא זכור לי שפתחתי פוסט על זה . עד עכשיו עשיתי abc במשך חודש וחצי בערך. וזה הוביל אך ורק לפציעה כי זה הרג אותי, התאמנתי 5 פעמים בשבוע וזה הכי מיותר. אני מנסה למצוא את התכנית האולטימטיבית בשבילי. ואל תגידו לי ss. כי אני לא רוצה להשתפר ממש במשקלים, אין למה זה סתם מנפח אני מטר 70. לא מתאים לי גוף מנופח. אני מעדיף לעשות ab 4 פעמים בשבוע , מה גם ש ss צריכה הרבה מנוחה ואני יודע שאני לא אתן לעצמי מספיק מנוחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() http://israelbody.com/showthread.php?t=64406
http://israelbody.com/showthread.php?t=63742 מה אתה אומר פה? לא משנה בכול אופן לא משנה. "עד עכשיו עשיתי abc במשך חודש וחצי בערך. וזה הוביל אך ורק לפציעה כי זה הרג אותי, התאמנתי 5 פעמים בשבוע וזה הכי מיותר." בדיוק בגלל שזה לא ממש מומלץ לעבוד בתוכנית ABC, הבעיה העיקרית היא התאוששות. "אני מנסה למצוא את התכנית האולטימטיבית בשבילי. ואל תגידו לי ss. כי אני לא רוצה להשתפר ממש במשקלים, אין למה זה סתם מנפח אני מטר 70. לא מתאים לי גוף מנופח. אני מעדיף לעשות ab 4 פעמים בשבוע , מה גם ש ss צריכה הרבה מנוחה ואני יודע שאני לא אתן לעצמי מספיק מנוחה." AB זאת תוכנית חלוקה = SS. מה שאתה אומר, אתה לא רוצה לגדול אבל אתה רוצה לעשות? לדעתי עדיף לעשות SS, וכן לעלות במשקלי עבודה מאימון לאימון בצורה מסודרת. אם אתה בוחר לעבוד AB, אז תעשה חלוקה של שלוש פעמים בשבוע כאשר אתה יכול לשלב עוד אימון אירובי נפרד. בתוכנית שלך תכלול את כל התרגילים הבסיסים: סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס ואתה יכול להוסיף תרגילי עזר של יד אחורית וקדמית (תרגיל אחד) אני אסיים בציטוט של ארנולד: "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" -
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מבצע אחד מכל התרגילים האלו פעם אחת בשבוע. ומשלב עוד תרגילים דומים. כמו לחיצות רגליים לחיצות חזה במשקולות. אני חייב לשפר את החזה העליון שלי כי אני רואה שאין לי כלום. ולכן הוספתי תרגיל פלייס עליון. אם תוכל תעיין בתכנית ותגיד לי מדויק מה מיותר ומה בסדר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אפפפפפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עוד חו"ד??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש את ההערות שלי ל a ו b אבל לדעתי בכללי,התוכנית גרועה בכל המובנים. מי שבנה לך אותה כנראה לא יודע את העסק כמו שצריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() העצימות בה ממש נמוכה,השריר בקושי מקבל גירוי אני לא מוצא בה שום פואנטה שתעזור לך להתקדם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה אתם אומרים על התכנית a שלי ? | celldweller | אימונים | 4 | 24-04-10 04:08 |
איך התכנית? Abc | matzov1 | אימונים | 0 | 25-04-09 17:35 |
מה אתם אומרים על התכנית | S-13 | אימונים | 2 | 27-02-09 20:55 |
למה חצי אומרים 14 וחצי אומרים 9 לשריר גדול ? | Shivas | אימונים | 2 | 06-12-07 19:30 |
איך התכנית שלי? | ~yura~ | אימונים | 14 | 07-02-07 22:53 |