|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() Big-T אתה טועה בכל מה שאתה אומר פה.
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() אני לא מכיר הרבה אנשים שבאמת אפשר להתפעל מהם שהם עשו ss
לעומת זאת ראיתי הרבה שעשו ABC והגיעו לתוצאות יפות בכלל מה אני מתווכח איתכם אני גדול מהרב פה,הרב פה בקושי יד 42 ומעזים עוד להתווכח איתי כאילו הם השיגו משהו. כדי ששריר יגדל בצורה הכי יעילה מומלץ לגוון בין החזרות ולא לעשות אותו מספר חזרות בטח שלא 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה תקוע בקו מחשבה ש 1-6 חזרות זה כוח ו 7-15 זה למאסה.
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
זה אחלה טיעון... בוא נשמע מה הסקוואט/דדליפט/פרס שלך אם כבר עדיף ![]()
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() איך אתה יודע שבabc כל שריר מקבל כמות מספיקה של סטים? איך אתה יודע מה היא כמות מספיקה?
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
|
![]() הבנאדם שוקל 76 על 179
והסקוואט שלו עומד על 80 אם זה לא מתחיל אז בוא תסביר לי מה זה אצלך מתחיל? אני מאמין ב100 אחוז שהוא יכול להתקדם במשקלים מאימון לאימון, מה איתך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
דבר שני ההגדרה של מתאמן מתחיל זה לא מספר הימים\חודשים\שנים שהוא מתאמן כבר, אלא היכולת שלו להתקדם מאימון לאימון והמשקל שהוא מרים בתרגילים מרכזיים לעומת משקל גוף. יש הרבה חמורים שמתאמנים 10 שנים ומרימים עדיין 10 קילו והסקוואט שלהם נראה כמו מכת מצריים. מה שטוב בss היא שהיא בנויה בצורה שמאפשרת עלייה במשקלי עבודה, עלייה בכוח ובמסה, וגם מטיפה לתזונה ולשינה. אני טוען שabc לא מתאים למתאמן המתחיל מכיוון שהתדירות שלו נמוכה מדי, ומכילה יותר מדי נפח שגורר מאט מדי עצימות. בינתיים הטיעון שאתה הצגת הוא שבabc ראית אנשים שהתפתחו. זה לא הצדקה. אם אתה חושב שהתוכנית טובה אז לפחות תרחיב לנו את הידע ותגיד לנו מה הופך אותה לתוכנית טובה. מעבר לזה רציתי להוסיף שגם אני התאמנתי ab וabc ושאר השטויות האלה עד שעברתי למדקאו ואין מבחינתי חזרה אחורה, ובכלל סתם שתדע שכל מי שעבר מפיצולים לתוכניות מהסוג הזה בדר"כ לא חוזר אחורה. ובלי שום קשר אל תשכח שss ותוכניות מהסוג הזה הן תוכניות של מאמנים אמריקאים וכדי להגיע אליהן צריך להתעניין ולחפש ולקרוא ספרים, ורוב האוכלוסייה לא עושה את זה. לכן נוצר מצב שמי שעושה ss זה בדר"כ בני נוער שמתחילים להתאמן, ומן הסתם הם עדיין צעירים וייראו "לא מרשימים". תן לילדים האלה שנה-שנתיים של אימון כזה ואתה לא תאמין למה שאתה רואה. אם היינו חיים בארה"ב היית מגלה מצב שונה לגמרי. האנשים היחידים בארץ שראיתי שנראו מרשימים מאוד מתוכניות בפיצולים מסיביים זה או אנשים על חומרים או סתם פריקים גנטיים. הבעיה בארץ שבשביל לרכוש ידע אמיתי אתה צריך לחפש בחו"ל (וגם שם צריך לדעת איפה לחפש) ,ומי שלא אוהב את התחום הזה לא יחפש וייתקע (ברוב המקרים) עם תוכנית מסכנה שהמדריך בחדר כושר שלו עשה לו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() תראו אני כבר נתקעתי במשקלי עבודה , רוב המשקלי עבודה שאני מרים אני מרים יחסית הרבה ואני לא מתחיל , אני פשוט תקוע במשקלים וגם במשקל גוף ומרגיש שפחות מתפתח אז האם כדאי לי לנסות את ה ss ?
![]() |
#50 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() כן... תן לתוכנית ניסיון של 3-4 חודשים. תשנה את הגישה שנפח באימון יעזור לך לגדול
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
למה נראה לך שabc 5 בשבוע זה עצימות נמוכה? סט ראשון לעשות 12 חזרות ואת הבאים סטים כבדים של 8-6 וגם התדירות ככה היא גבוהה כל שריר מאומן פעמיםי בשבוע חוץ מאחד למרות שאני מתאמן abc 6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אני מוכן להתערב איתך שאם תעבור לפחות ימי אימון, ותוריד את הנפח אתה תוכל לשים יותר משקל על המוט אגב סט של 6-8 הוא לא כזה כבד (מבחינת עצימות כמובן) תנסה 3-5 בתרגילים הקדושים. זה כבר עצימות יותר גבוהה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
את זה אני עושה בסט האחרון בדרך כלל אין טעם בשביל מסה לעשות רק 5 חזרות,מיותר לחלוטין דווקא אני עושה פירמידה אז המשקל תמיד עולה וגם אני מתאושש ממש מהר אז הכל בסדר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ובכלל לפי ההודעות שלך אתה לא מבין הרבה באימונים, ולא יד מעל 43 זה לא נחשב למבין באימונים. יניב צוות ישראלבודי : ובכלל סתם שתדע שכל מי שעבר מפיצולים לתוכניות מהסוג הזה בדר"כ לא חוזר אחורה. אני לא אומר את זה הרבה אבל אתה צודק 100 אחוז. אני לא מכיר אף אחד שעבר מפיצולים לss וחושב על לעבור חזרה לפיצולים,ואין בנאדם אחד שלא ניסה תוכניות פיצולים, כזה ביזבוז זמן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() בתור אחד שעבר רק לא מזמן לתוכניות כוח, אני לא מתכוון לחזור לפיצולים בזמן הקרוב, ab היה פשוט סיוט עם כל כך הרבה תרגילים מבודדים באימון אחד
גם אם אני לא אראה תוצאות מבחינת מראה (שלגבי זה אני לא אומר מילה עד שאני לא בעל ניסיון) אני נשאר לתקופה הקרובה(ככול הנראה לא יהיה לי זמן אם הצבא יקטע אותי)
![]() |
#57 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אם לא יצא לכם כלום מתוכנית אם פיצולים כנראה אתם אילו שלא יודעים איך להתאמן נכון אז לפני שאתם בכלל חושבים על להתווכח איתי תבדקו מה לא בסדר אצלכם ולמה לא גדלתם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() חחח אתה מקרה אבוד
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בינתיים בהודעות בפוסט הזה ראיתי רק - "אני חכם אני סקסי אני בחור נבון ומסוקס", לא ראיתי הודעה אחת שמראה על ידע, מה שכן היה אפשר לראות זה החוסר ידע. ואם לענות ברצינות על התגובה שלך, אז אתה זה שצריך לבוא ולתת טענות בעד abc כי אתה אומר שהיא תוכנית טובה, אז מה ההיתרנות שלה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() עצם העובדה שהסקוואט שלך נמוך מהבנץ' פרס מראה עד כמה אתה מתאמן מתחיל ורחוק מהניצול המקסימלי של ההתקדמות המהירה שמתרחשת אצל מתאמן מתחיל.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר למה שאני הולך לקנות | גד"שניק | פיתוח גוף-כללי | 19 | 01-03-09 19:02 |
המולטי טריינר שאני הולך לקנות | avram1 | אימונים | 9 | 07-07-08 17:00 |
סקיצה של הRack שאני הולך להכין מחר | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 21 | 18-07-07 01:49 |
אימון Ab חדש שאני בניתי צריך עצות לשיפור | LoveStone | אימונים | 3 | 17-04-07 20:58 |