|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום, אני משתמש חדש בפורום ולאחר שקראתי הרבה מהתגובות והמאמרים פה רציתי לדעת מה אתם חושבים על התכנית שלי ואם היא טובה בכלל. אני לא מכיר את השמות המקצועיים לתרגילים אז סליחה מראש.
מתאמן חודש לאחר הפסקה של חצי שנה. גיל:22 גובה:175 משקל:70 מטרה: עלייה במסה האימון בשיטת ab ארבע פעמים בשבוע A חזה: בנץ' פרס: 4X8 משקולות חופשיות בזווית 30: 3X10 קרוס: 3X10 כתפיים: הרחקת ידיים לצדדים: 3X10 כתף אחורית על מיטה בשיפוע קל שכיבה על הבטן והרחקה לצדדים: 3X10 יד אחורית: מוט W למצח בשכיבה: 3X8 הורדה בפולי: 3X10 בטן: 2 תרגילים 3 סטים 15 חזרות B רגליים: סקוואט במכונה: 3X10 פשיטת רגליים: 3X10 תאומים: 3X15 גב: מתח: 3X10 פולי צר לפנים: 4X8 חתירה: 3X8 יד קדמית: מוט W בעמידה: 3X8 פולי תחתון: 3X12 זה הכל אשמח לתגובות מקצועיות ותודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: ילד שלומד פיזיקה
עוסק ב:: לומד בבית ספר ומתנדב במד"א בתור מע"ר
חדר כושר: אקסטרים
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם תודה על העזרה.
אשמח אם תוכל לפרט למה לא סקוואט במכונה וגם למה כל כך קצת סטים נראה לי אימון מאד קצר 6 חזה, 3 כתפיים ו2 יד אחורית סה"כ 11 סטים כנ"ל לגבי אימון b תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
בתכנית המקורית שלך יש המוווון סטים ואתה לא צריך כל כך הרבה סקוואט עושים חופשי כי זה נותן יותר תועלת לגוף והוא הרבה יותר בריא ברגליים הייתי מוריד את התאומים[אין לך שום סיבה לעשות את זה ברמתך והרבה פעמים גם לא למתקדמים] ולשים במקום וריאציה מסוימת של דלליפט [המלצה שלי לרומני]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() לא מתלונן אחי רק רוצה להבין וללמוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() פחות נפח=פחות סטים=משקלי עבודה יותר גובהים=גירוי יותר טוב לשריר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך התכנית? (ab) | bored2death | אימונים | 14 | 29-12-08 15:48 |
איך התכנית?ab | teal cohognes$ | אימונים | 9 | 13-11-08 21:40 |
התכנית fbw שלי | mentos20 | אימונים | 11 | 15-07-08 04:03 |