![]() |
איך התכנית שלי
שלום, אני משתמש חדש בפורום ולאחר שקראתי הרבה מהתגובות והמאמרים פה רציתי לדעת מה אתם חושבים על התכנית שלי ואם היא טובה בכלל. אני לא מכיר את השמות המקצועיים לתרגילים אז סליחה מראש.
מתאמן חודש לאחר הפסקה של חצי שנה. גיל:22 גובה:175 משקל:70 מטרה: עלייה במסה האימון בשיטת ab ארבע פעמים בשבוע A חזה: בנץ' פרס: 4X8 משקולות חופשיות בזווית 30: 3X10 קרוס: 3X10 כתפיים: הרחקת ידיים לצדדים: 3X10 כתף אחורית על מיטה בשיפוע קל שכיבה על הבטן והרחקה לצדדים: 3X10 יד אחורית: מוט W למצח בשכיבה: 3X8 הורדה בפולי: 3X10 בטן: 2 תרגילים 3 סטים 15 חזרות B רגליים: סקוואט במכונה: 3X10 פשיטת רגליים: 3X10 תאומים: 3X15 גב: מתח: 3X10 פולי צר לפנים: 4X8 חתירה: 3X8 יד קדמית: מוט W בעמידה: 3X8 פולי תחתון: 3X12 זה הכל אשמח לתגובות מקצועיות ותודה. |
ציטוט:
|
קודם תודה על העזרה.
אשמח אם תוכל לפרט למה לא סקוואט במכונה וגם למה כל כך קצת סטים נראה לי אימון מאד קצר 6 חזה, 3 כתפיים ו2 יד אחורית סה"כ 11 סטים כנ"ל לגבי אימון b תודה |
ציטוט:
בתכנית המקורית שלך יש המוווון סטים ואתה לא צריך כל כך הרבה סקוואט עושים חופשי כי זה נותן יותר תועלת לגוף והוא הרבה יותר בריא ברגליים הייתי מוריד את התאומים[אין לך שום סיבה לעשות את זה ברמתך והרבה פעמים גם לא למתקדמים] ולשים במקום וריאציה מסוימת של דלליפט [המלצה שלי לרומני] |
לא מתלונן אחי רק רוצה להבין וללמוד.
|
פחות נפח=פחות סטים=משקלי עבודה יותר גובהים=גירוי יותר טוב לשריר..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ