|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 14 מתחיל להתאמן התחלתי מתחילת השבוע והנה התכנית שלי אני צריך חוות דעת עליה..
כל תרגיל זה 2-3 סטים ו10-15 חזרות וד"א לפני האימון אני רץ 10 דקות וגם אחרי חזה: לחיצות חזה כנגד מכונה, קרוב אופקי כנגד מכונה גב: פולי עליון(רגיל+מאחורי העורף), חתירה בישיבה בקבל, ד"א אני לא מצליח לעשות מתח אבל אני מנסה כמה פעמים כל אימון (עד שאני אצליח) רגליים: כפיפות ברכיים, מכרעיים כתפיים: הרחקת משקולות יד לצדדים בעמידה, הרחקה לצדדים בישיבה ע"י מכשיר יד קדמית: כפיפות מרפקים עם משקולות יד, כפיפות מרפקים עם קבל יד אחורית: הרמת משקולות יד יד מאחורי הראש, קיקבאק, פולי עליון עם אחיזה צרה בטן: כפיפות בטן, כפיפות בטן באלכסון מה אתם אומרים? המשקלים של המשקולות יד זה 2.5 קילו בינתיים ובשבועות הקרובים אני יעלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תרשום כמה סטים וכמה חזרות ספציפית לכל תרגיל, אבל נראה לי בכללי שאחרי שבוע זה יותר מדי שלושה תרגילים לשריר קטן (יד אחורית)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אחי 3 תרגילים לאותו שריר זה לא כזה הרבה.. והנה הסטים והחזרות:
חזה: לחיצות חזה כנגד מכונה3x12, קרוב אופקי כנגד מכונה3x10 גב: פולי עליון3x15(רגיל+מאחורי העורף), חתירה בישיבה בקבל2x12, ד"א אני לא מצליח לעשות מתח אבל אני מנסה כמה פעמים כל אימון (עד שאני אצליח) רגליים: כפיפות ברכיים2x10, מכרעיים2x10 כתפיים: הרחקת משקולות יד לצדדים בעמידה3x10, הרחקה לצדדים בישיבה ע"י מכשיר3x15 יד קדמית: כפיפות מרפקים עם משקולות יד3x15, כפיפות מרפקים עם קבל3x10 יד אחורית: הרמת משקולות יד יד מאחורי הראש2x10, קיקבאק3x15, פולי עליון עם אחיזה צרה3x15 בטן: כפיפות בטן3x20, כפיפות בטן באלכסון3x20 זה טוב למתחילים.?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() למתחיל טובה כל תכנית שהיא לא מפגרת לגמרי זאת לא משו
תן 5-6 סטים שריר גדול 4 כתפיים 3 יד אחורית ויד קדמית בטן תעשה רק 3 סטים בסוף אימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למה קיקבאק? אני לא מבין למה התרגיל הזה קיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה עוד תגובות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית באמת ארוכה מידי, ושוב אתה מתחיל וכל תוכנית לא מטומטמת תהיה טובה בשבילך כמו ש trx אמר..
תנסה לשמור על טווח הסטים בצורה כזאת: 5-6 סטים לשריר גדול, 3 סטים לשריר קטן וכתפיים לפי מידת הצורך, אומנם נחשבים לשריר קטן אבל מצריכות עבודה מורכבת אז לפי איך שאתה מרגיש או 6 סטים או 3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה ..
|
![]() |
![]() |