|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הודעה שנכתבת פה עושה לי חיוך גדול יותר על הפרצוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
למה ללמד מישהו טכניקה עם 10 חזרות כשעם 5 חזרות יהיה אפשר לעשות את זה יותר טוב? (גם במקרה שהטווח חזרות בתוכנית לא מבוסס על 5 חזרות).
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() בלי שום קשר לרחב גבי, מה אתה מקבל מפווארקלין?
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() למה יהיה יותר טוב אם המתאמן מסוגל לבצע 10 חזרות מבלי לאבד טכניקה?
אם נשם בצד איזו תוכנית טובה יותר או איזה טווח חזרות טוב יותר, ככל שעושים יותר חזרות ככה התנועה הופכת ליותר טבעית, ואם המתאמן עושה את החזרות בצורה מושלמת, שזה סביר מאוד שיקרה גם בעשר חזרות לרוב המתאמנים, מה זה משנה? כוח מתפרץ עוזר בעקרון לשפר את הכוח בכלליות. למה דווקא פאוורקלין? כי זה תרגיל שמפעיל את כל הגוף. ב ws עושים אימון דינמי שהוא מבוסס על תרגילים רגילים בכוח מתפרץ בעצימות של 80 אחוז בערך (סאבמקסימלית). עניין של תוכנית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
|
![]() ציטוט:
יש תנועות שהלמידה שלהם מבוססת גם על 3 חזרות בסט וגם באיזה אין שום דבר חדש לא מבחינה מחקרית ובטח לא מבחינה פרקטית. בתחילת תהליך הלמידה המוטורי לטיב החזרה יש משקל גדול יותר ממס' החזרות הכולל.
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ככה לפחות כל סוגדי ריפטו אומרים, אז הם די נוגדים את עצמם כשהם אומרים לעשות פאוורקלין.
![]() |
![]() |
#88 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם זה לא קשור למה שאמרת, אז כנראה שלא הבנתי את דבריך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
Pc אמור לעזור לך לשפר את הכוח באופן כללי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]() ציטוט:
לגופו של עניין תהליך הלמידה המוטורית לא נגמר לא אחרי 2 אימונים וגם לא אחרי 10, גם מה שנראה לך ויזואלית כהבדל זניח (5 או 10) מוביל לשלב האוטומיזציה בצורה איטית יותר (ואפילו שם לא מסתיים תהליך הלמידה). אחד הפקטורים החשובים בתחילת התהליך הוא משך זמן הביצוע עצמו (שמשפיע באופן הדוק על ויסות הפעילות החשמלית וכיוצא מכך על יציבות תפוקת הכוח). ברוב התנועות הזמן שלוקח לבצע 5 חזרות מאפשר לשמור על אותה יציבות (אפילו פחות, תלוי אופי התנועה).
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() ציטוט:
אתה כזה כוזר ... רואים שלא התבגרת ... אתה חושב שאתה הכי חזק בעולם כי יש לך קצת שרירי בטן ? לא תמיד כוח ושרירים קשור במכות .. אז אל תנסה לאיים על אנשים עם המר ישראל הזה ... ולנושא : מכל הע"מ האלה לא עזרתם אפילו קצת ! בידיוק מה שלא רציתי ... כל תגובה שכבר קיבלתי תקווה שהיא נכונה בה השני שהוא מנהל עם ניסיון ונוגד אותו בצורה קיצונית ואז בה מישהו עם ניסיון דומה ונוגד אותו בצורה קיצונית ... לא יהיה פה מנצח קיצר אני ימשיך בss ויקשיב לגוף שלי , אם אני לא יראה התקדמות החודש הזה אפילו שאני יטחן ! אז אני יעבור לabc או abcd ... בינתיים אני רואה התקדמות משמעותית במשקלים , אבל בנפח עדיין לא ראיתי אבל מי יודע אני רק שבוע וחצי איתה .. תודה בכל זאת ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() להקיש :-p
אתה לומד פסיכומטרי? אם אין הדבר נראה לעין, איך זה משנה למתאמן ממוצע כמו אותה גברת בת 40 או בחור שנרשם לחצי שנה ורוצה לנפח קצת את החזה? עד כמה זה גם יותר יעיל תהליך הלמידה הזה? זה משהו שישפיע משמעותית אם בחור מתחיל מעשר חזרות לעומת אחד שמתחיל מחמש, בכל עניין של ההתקדמות וביצוע התרגילים? וכן ברור שהיא עבדה עם משקל קל ועלתה בהדרגה. הפואנטה שבסוף היא עבדה נכון גם כשהיה לה קשה והיתה קרובה לכשל. אבל לא נסתכל על מקרה אינדיבידואלי ונקיש ממנו על הכלל, אם כי היא דוגמא אחת מיני רבים. ואילוז, לגלעד יש קצת יותר מכמה שרירי בטן :X ![]() נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 07-11-09 בשעה 23:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם המטרה לעלות משקלי עבודה אז ככל שהעצימות עולה יהיה מאוד קשה לשמור על טכניקה סבירה מעל ל 5 חזרות, אם אתה בא לשחק עם מוט ריק אז גם עם 20 חזרות אין בעיה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]() אולי הייתי צריך לשנות את זה "לאולי וגם במקרה".
גם מה שנראה לך זניח מוביל לשיבוש באותו תהליך, אני לא רואה שום סיבה שלא להשתמש במתודות יעילות יותר במיוחד שהם לא הופכות את התהליך למורכב/מסורבל יותר אלא להפך.
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() אז זה שבוינגייט מלמדים שביצוע תנועה כמה שיותר פעמים תוביל להסתגלות היא בעצם מוטעת?
נניח בן אדם בועט בכדור, זו תנועה מורכבת לכל דבר. עדיף לשחקן כדורגל לבעוט בכדור פעמיים שלוש ולא לבעוט ברצף, על מנת ללמוד את התנועה? יש לך איזה משהו בהישג יד ברשת שאפשר לקרוא על זה קצת יותר לעומק? וmoo, למה שיהיה קשה? המשקל יהיה לפי מספר החזרות שאתה מסוגל לבצע עם המשקל. אם הטכניקה שלך נפגעת בדרך בצורה משמעותית, אז אתה מרים משקל מעבר ל rm שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עדיף ללחוץ 100 קילו ל5 חזרות מאשר 80 ל10 או בקיצור לעבוד בעצימות גבוהה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() עדיף ללחוץ 100 ל 10
![]() זה כל העניין פה, האופי של האימון. היפרטרופיה לא מושפעת רק ממשקלים. Rm1 למשל לא מניב היפרטרופיה טובה כמו rm5, למרות שהמשקל גבוה יותר. (למרות שלפי הטבלה של ריפ זה מראה שכן, אבל אני יודע אחרת??) |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() נכון כי אתה לא יוצר מספיק קרעים בשריר
ברור שעדיף ללחוץ 100 ל10 אבל אם אתה מצליח ללחוץ 100 ל10 אז תלחץ כבר 115 ל5 צריך נפח מסויים, למתחיל מספיק 3 סטים לבינוני + צריך להוסיף |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי
אני לא יכול להגיד בוודאות ![]() מה שנאמר נאמר. עם הזמן אגבש דעה יותר מוצקה. |
![]() |
![]() |