|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם הצבת 6 והצלחת 6 וניסית את ה 7 ולא הצלחת אז: אם אתה רוצה לעבוד לפני כשל - עשית בסדר אם אתה רוצה לעבוד לכשל - לא עשית בסדר כיוון שיכלת להרים משקל כבד יותר ואז איתו לעשות 5 חזרות ולהכשל ב 6 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() יכולתי להרים כבד יותר ... ![]() בגלל זה אתה מתייחס לחזרות ולמשקל סבבה תודה..
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ציטוט:
בנוגע לבנץ' יש כל מיני טכניקות בבנץ'. יש כאלה שמקשתים את הגב, יש כאלה שלא. מיקום הרגליים גם כן יכול להשתנות. חלק יעדיפו להצמיד את הרגליים לרצפה כדי שהרגליים ישמשו כמייצב ויש כאלה שיעדיפו לעבוד נקי ופשוט יישרו את הרגליים. בקיצור אין הרבה חוקים בבנץ' העיקר שהמתאמן יעשה תנועה מלאה והספוטר ידע להסביר מה לא נכון בטכניקה ולעזור אם קשה. בנוגע לסקוואט נכון סקוואט של 60 קילו לא עושים עם ספוטר וגם את הסקוואט שלי של ה-100 קילו אני עושה בלי ספוטר ואני לוקח ספוטר רק אם אני מנסה לשבור שיא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() אה וואלה התבלבלתי קצת בהגדרות, הכוונה הייתה להגיע למצב של לפני כשל. עבודה עד כשל לשרירים קטנים זה ממש לא יעיל לדעתי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=Dh3t6T-nqP0 עוד לינק טוב http://www.youtube.com/watch?v=vUcjOIZc80c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() כן, אם עושים בנצ' פרס בסגנון pl (כמו שmoo נתן) אז צריך ספוטר שיוציא לך את המוט, דייב גם מסביר מצוין גם למה בסרטון שmoo נתן.
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי .. אחלה מדריך
|
![]() |
![]() |