![]() |
מה דעתכם על מדריך שכתבתי?
לא ראיתי אף מדריך כזה באינטרנט והכל נכתב מנסיון אישי בלי שום ביסוס על מאמרים (חוץ מידע כללי שרכשתי בפורום אבל זה ממש הבסיס של פיתוח הגוף)
ציטוט:
|
פש יפה אחי אבל אחי אם כבר למצוא שותף אימונים :d
|
יפה מקס
|
לא אוהב כשיש שוטף אימונים כי בין הסטים אתה מבזבז זמן על לדבר איתו ולא על להתאושש. שוטף כזה ששותק ורק אתם שומרים זה לזה בתרגילים זה אחלה. ותודה :)
ותודה איציק :) |
|
ציטוט:
אני אעבור על המדריך עוד כמה פעמים ואני אשלח |
ציטוט:
|
תשלח שוב אחי
|
ציטוט:
|
אוקיי שלחתי את המאמר לישראלבודי עם כמה תיקונים
מקווה לקבל תשובה בהקדם |
ציטוט:
|
במיליטרי אין טעם בספוטר, זה תרגיל עם סיכון מאוד נמוך כי בכשל אתה פשוט מחזיר את המוט לכתפיים, ובמצבים ממש קיצוניים אתה מקסימום זז אחורה ומפיל.ספוטר יכול רק להזיק
|
ציטוט:
|
אין לספוטר מה להיות שם בכלל, הוא רק יכול לפגוע בך ובעצמו. אם אתה במצב קיצוני ואתה חייב להפיל וללכת אחורה, הספוטר רק יפריע. ואין מצב שבו הוא יכול לעזור
|
אגב מיליטרי זה דווקא תרגיל מעולה לכתף, הוא מטפל בהמון כאבים ובעיות באיזור, אם הוא לא עוזר/מחמיר לך את המצב זה אומר שאתה לא עושה אותו נכון. קראת את הפרק עליו בss?
|
מקס יש לך 600 מילים במאמר :/ עשיתי עכשיו ספירה בוורד
תוסיף עוד לפחות 200 מילים עם אתה רוצה לקבל לפחות 60 שקל.. וזה יכול להיות ממש עבודה כל הקטע של הכתיבת מאמרים ותשלום נניח ישבת שעתיים על מאמר קיבלת 100 שקל |
בסקאווט אתה אמור לשמור על המוט, לא על המתאמן.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.criticalbench.com/images/...quat-tech1.jpg חוץ מזה לפעמים אם אני נתקע בסקוואט כבד אני יכות בטעות להתנדנד וליפול קדימה ואחורה וזה לפעמים קורה לי כשאני עובד עם משקלים כבדים (עוד לא קרה לי שנפלתי אבל קרה שהחזרתי את המוט עקום בסוף סט כבד כי עבדתי בלי ספוטר וכל המשקל נפל לצד אחד). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ