|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#121 |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
חבר פעיל
|
![]() לאט לאט
![]() אני מתאמן בסך הכל שנה וחצי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי החשיבה העצמית... Well :d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Banned
|
![]() רשמתי זאת עוד מקודם, אבל מכיוון שכל ההודעות של המשתמש ההוא נעלמו באורח פלא, אכתוב זאת שוב:
ציטוט:
"ישנם שלושה עקרונות המהווים את היסוד של כל תוכניות האימון: 1. תדירות גירוי. כמה פעמים בשבוע השריר מקבל אימון. 2. כמות גירוי. כמה סטים השריר מקבל בכל אימון. 3. עצימות גירוי. מה חוזק האימון שהשריר מקבל. להוציא משתמשי סטרואידים עם גנטיקה נפלאה, הגוף האנושי פשוט לא מסוגל לעמוד במימוש מלא של כל שלושת העקרונות. " כלומר גם לפי זה, התוכנית של הבחור פה לא אידיאלית במיוחד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() איזה אנשים מבדרים יש פה....
בואו נסביר כמה דברים תכנית שנראית על פניה כגרועה אבל הוכיחה את עצמה על המתאמן הספציפי הזה נחשבת תכנית טובה עם תוצאות לא מתווכחים ואני הוכחתי תוצאות בינתיים כשמישהו כותב בספר שלו על 873902 מתאמנים שעבדו לפי 4 תרגילים באימון אבל כשאתם מנסים את התכנית אתם לא גודלים ולא כלום כניראה שיש פה משהו מסריח בקשר לכמה הסקוואט/דדליפט שלי ואם הוא מלא או לא אקדים ואומר-על-הזין-שלי-!-!-! אני מתעסק בגדילה לא בכוח [איפה החוכמולוגים שיגידו שכוח זאת פונקציה של גודל?] בכל אופן בתור בנאדם שנפצע בצבא יותר ממה שכל גולשי הפורום נפצעו או יפצעו בחייהם גם יחד הסקוואט שלי מלא אולי אני לא יורד מתחת למקביל [שוב אוסטיארטריטיס כתוצאה מפציעות זה משהו שקצת מקשה על העיניין] אבל אני יורד מספיק בישביל לקבל גירוי [מכירים את העיניין הזה שנקרא אינדיבידואל?] אני יורד עד כמה שאני יכול בהתאם למגבלות שלי ואם מעניין אתכם כוח אז תנסו אתם ללכת לילה שלם עם 80-100 קילו על הגב עם פציעות גפיים קשות בהרים ובעליות שרק מלראות אותם ישברו לכם הרגליים ואז תבואו ותגידו לי לרדת מתחת למקביל עם הסקוואט המזוין שלכם!!!!!!!!!!! [דה סאן אולי קשה לך להבין את זה מהקריה והמשרד הנוח שלך אבל תנסה להבין] בכל אופן אחרי ניסיונות של הרבה מתאמנים לעבוד בתכניות עם נפח מינימלי בלי לראות תוצאות תכניות הab abc ואפילו abcde הוכיחו את עצמן כיעילות מאוד לפיתוח מאסת שריר אפילו דרק מיוז שעובד על כוח ומתעניין אך ורק בכוח בלי שום עיניין במאסה מבין שלמטרת מאסה צריך תכנית מפוצלת תפסיקו להיות עיוורים וללא יכולת שיפוט עצמית ותבינו כבר שחוץ מכוח יש עוד מטרות בחדר כושר כמו מאסה !! כשתבינו את החרא הזה תבינו שלא כולם חייבים לעשות ss !!!! נמאס כבר סעמק
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני לא מתעניין רק בכוח
![]() ואתה לא צריך לתת הסברים פה יאירוס, זה שטוען שאתה עושה חצי סקוואט בכלל לא יוצא מה ההגדרה של סקוואט מלא (צריך אם כי לשפר את הסקוואט שלך קצת :-p)
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 01-04-09 בשעה 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#132 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
חבר מתחיל
|
![]() נוווו, כאן אתה טועה... זה 5 תרגילים לא 4...
ואם זה עובד על 8901327534708 מתאמנים, מה הסיכויים שיש קבוצה של 3 מתאמנים שמכירים אחד את השני וזה לא עובד עליהם? :o |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
|
![]() ציטוט:
הודעה טיפוסית של טרול טיפוסי.... כניראה לא הבנת את הפואנטה של ההסברים ללמה אני לא יכול לרדת לסקוואט עמוק [מלא זה כן תלמד את ההגדרה] אבל כטרול גם אם הבנת אתה תתפס על התפל בהודעה ולא על העיקר כדי לעצבן ולתת פה טענות מופרכות ואני משוחרר כבר שנה אז ככה שלא נראה לי שאני יכול "להתלהב" מזה שאני קרבי כי כבר שנה אני לא חייל ילד ד"א....קצת אוף טופיק אבל אני חייב לומר את זה: אתה הבנאדם הכי cunt שראיתי בחיים שלי...אתה נכנס לפורומים מוציא תיסכולים על אנשים פה מאחורי מקלדת התחלת בתור משתמש פה עברת לפורום השני שם הפכו אותך משום מה למנהל ואז העיפו אותך מניהול בגלל שאתה פשוט גרוע [וואו....להעיף מישהו מניהול בפורום!!!! זה שיא חדש של אפסיות חחח] ומאז אתה מתפקד כטרול אומלל בשני הפורומים יורד על ילדים שיכולים להיות האחים הקטנים שלך ומרגיש גבר... כמה גרוע אתה יכול להיות? מעניין אם במציאות אתה גרוע יותר...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
|
![]() ציטוט:
בכל אופן-איזה הוכחות יש לך על אנשים שעשו את התכנית הזאת וממש גדלו חוץ ממה שכתוב בספר? חלאס להאמין לחארטות שיווקיות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Banned
|
![]() הספר לא מדבר על התוכנית, לעזאזל, בפעם המיליון.
ההגדרה של סקוואט מלא היא כשהישבן נמצא מתחת לחלק העליון של הברך, הסקוואט שלך לפי הסירטון לא מלא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
|
![]() ציטוט:
הרי אם בנאדם לא יכול בשום אופן לרדת לסקוואט "מלא" לפי הגדרתך אז הוא לא מבצע סקוואט?התרומה שהוא יקבל מהסקוואט שלו תהיה פחותה ביחס לסקוואט של בנאדם עם טווח תנועה גדול יותר? אז חלאס קשקשת...בנאדם עם טווח תנועה פגוע או חסר מבחיינה פתולוגית יקבל את אותה התרומה שאדם אחר יקבל מסקוואט "מתחת למקביל"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
חבר פעיל
|
![]() מה שבטוח, סקוואט מלא או לא מלא, הוא דפק לכם את הראש.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Banned
|
![]() אנשים יורדים לסקוואט מלא אחרי נכות מלאה.
אנשים בלי רצועות צולבות יורדים לסקוואט מלא. אולי תקרא את הפרק המזויין? הוא בסה"כ 70 עמודים, זה הרבה יותר יעיל מלבזבז 5000 שקל למעלה מ50 שעות על שיעורים בקורס ואתה תבין הרבה יותר על מה אתה מדבר. אגב אם אתה סובל מאוסטו אז סביר להניח שהרגל מציקה לך גם ברבע סקוואט, אז הסיבה הזאת לא מספיק טובה כדי לא לרדת לסקוואט מלא, אבל זה כבר לשיקולך (במיוחד שסקוואט מלא מפחית מהעומס על הברכיים) |
![]() |
![]() |