|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ווווווואווווו עלללללק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני עושה כפיפות מרפקים (לא פטישים) כפיפות מרפקים אותו ביצוע בערך עם 30 קילו ל 8 חזרות כל יד.. וכל מי שראה אותי בחדר כושר שלי יכול להוכיח לך את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אז תצלם סרטון ותעלה...
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() peter paul
150lb dumbel curl http://il.youtube.com/watch?v=y9zR8Fog7jw פיטר פול באמת מדהים - גם אח שלו ! 68 קילו כול יד - ולא פטישים (שזה הרבה יותר קל + הרבה יותר בטיחותי) ואני כניראה באמת צריך לעלות סירטון - היום יצא לי לעשות 3 חזרות כול יד עם 40 קילו בכול יד "פטישים" בעמידה, בדיוק כמו בסירטון עם הנרי, וזה היה אחרי אימון גב - וכמו שידוע כשאתה מושך, אתה מפעיל את הדו ראשי - הדו ראשי כבר היה מת ! עם 34 בישיבה - עשיתי 6 חזרות ללא צ'יטינג ! בעזרת השם אימון הבא אני יצלם, אז חלאס לזלזל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() חזק הבן **** ..
חחחחח דקסטר וג'וני קרועים !!
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() הרג אותי שג'וני התחיל ליצחוק
![]() |
#28 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ברור.
:):):):) סרטון ענק. תודה רבה.
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() בן כמה הנרי ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() אולג לפי מה שאתה אומר זה כן משקל גבוה.
אם אתה עושה 30 קילו כפיפות מרפקים אז אני מאמין שאתה עושה קצת פחות בפטישים מן הסתם נגיד ש-27.5 קילו כל יד אז איך בדיוק אתה אומר ש-54 קילו זה לא גבוה ? Bodyb זה יפה מאוד שבכל הודעה שלך אתה מדגיש 'אני עושה ככה ככה אבל כמו הביצוע של הנרי' הביצוע של הנרי אחי היה בסדר גמור הוא לא זרק את הגב טיפה אחורה או משהו אלא רק נתן דחיפה קלה מאוד ליד ואני רוצה לראות אותך עושה 30 קילו כל יד ביצוע נקי כמוהו. האמת הייתי מת לראות את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני יעלה סירטון שבוע הבא בעזרת השם ! ואני יעלה גם של פשיטת מרפקים (ככה קוראים לזה?) בשני ידיים עם דאמבל 1, (תרגיל לטריספס) 42-45 קילו - ל 8-10 חזרות ! אולי גם דדליפט 110 קילו לאיזה 20-22 חזרות לפחות (בסט אחד) עם עצירות ![]() אני שוקל רק 82 קילו !!! נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 16-12-08 בשעה 20:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]() אני לא ישקר לך, לא ניסיתי ... אני כבר קרוב לשנה לא עובד על rm1 וגם לא על rm3 בדדליפט ובסקוואט, לפני שנה עשיתי 165 לשני חזרות (דדליפט) מאז הורדתי 8-10 קילו מהמשקל גוף והתחזקתי !
כרגע עובד בצורה שונה מפעם, סקוואט ל 20 חזרות, דד-ליפט גם ל 20 חזרות (עם 100 עשיתי 30) תוצאות עכשויות אם זה מעניין את מישהו סקוואט 95 קילו ל 20 חזרות (מתחת ל 90 %) פרונט סקוואט - 65 ל 25 חזרות (יורד עד לישיבה מלאה) דד-ליפט 100 ל 30 (אבל אם עוד קצת מעמץ, היתי יכול יותר) חזה בשיפוע חיובי - 40 קילו ל 5 חזרות( בנצ' פרס = סוד) מתבייש במשקל ! נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 16-12-08 בשעה 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Banned
|
![]() איזה באסה - אחרי 10 דקות אי אפשר לערוך, בכול מקרה, כשאמרתי חזה, התכוונתי כול יד (דאמבלס)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() כל הודעה שאתה מוסיף פשוט מורידה מהאמינות שלך, פשוט תעלה סרטון...
אני יודע שאתה קרנף רציני, אבל המספרים שאתה זורק פה נשמעים גדולים מדי....