|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני עושה באימון גב ככה
חתירה צר חתירה רחב מתח זה לא יגרום לחוסר פרופורציה או משהו? או שעדיף חתירה צר משיכה עליונה מתח |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חוסר פרופורציה בין מה למה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחח מה זה משיכה עליונה?אין עוד משיכות?
תאכל'ס....התכנית שאתה עובד בה כרגע על הגב מצויינת...רק שהחתירה הרחבה לא תהיה יותר מידי רחבה אחי....קצת יותר מרוחב הגוף...ושהמרפקים לא יהיו בגובה הכתפיים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חתירה במצב רחב עובד בעיקר על הכתף האחורית, לא על הגב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() נכון אבל בבנט אובר למשל גם באחיזה רחבה יחסית מרגישים טוב את הגב
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() למי שלא מבין אז זה המאמן **** שלי בחדר כושר..
הוא הביא לי לגב חתירה צר וחתירה רחב ואני רוצה מתח גם כדי לעבוד על רחב גבי והוא אומר לי חוסר פרופורציה משהו.. גם אני לא הבנתי אותו |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד התנועה במפרק הכתף תהיה פשיטה (אפילו שעובדים קצת רחב), עדין זה הלטיסימוס שיעבוד כשריר הדומיננטי. כמובן שבכל התרגילים לגב, גם הכתף האחורית עובדת יחד עם שאר הסנרגיסטים. קשה לא להאמין שהוא מבצע את החתירה כ"כ רחב, עד מצב של ממש הרחקה אופקית בכתף.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() 2. אם יש לך שאלות ספציפיות לגבי רוטינת אימון הגב שקיבלת ממנו והערות נוספות שקיבלת, מדוע שלא תשאל אותו בעצמך? 3. כל התרגילים שציינת עובדים על הרחב גבי.
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() במקומך הייתי עובד (בהנחה שאתה אחרי אימון רגליים עושה את הגב):
מסור 3-4 סטים מתח 3 סטים ו2 סטים פולי עליון (אני הייתי מוריד את הפולי אבל אני אל רוצה לעורר ויכוח, אופס, עוררתי...) |
![]() |
![]() |