|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם חג שמח שנה טובה,
חשבתי לעשות AB ולעבוד שבוע כוח, שבוע תחזוקה, שבוע סיבולת (כמובן שזה הרוב נובע מטווח חזרות\עומס סטים וכו'), איך לדעתכם זה יפעל בAB? תודה ![]()
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה יכול, אבל זה הרבה טררם. אפשר לעשות דבר כזה - לקחת שלושה תרגילים לשריר גדול, לעשות תרגיל ל5 חזרות, תרגיל ל8-9 ותרגיל ל12 + ותקבל בדיוק את אותו אפקט
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה חושב?
לדעתי לעשות תרגיל ככה ככה וככה זה טיפה שונה מלעשות את זה מחזורי בקטע של שבועות... תקן אותי אם אני טועה
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מחזור של שבוע זה קצר מדי תיקח לפחות 3 שבועות
ותעשה כוח סיבולת שוק או משו כזה, לא יודע |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
עדיף לך כבר לבצע את מה ש Sugarzaza הציע לך ולהשתמש במודל משולב, תבחר לעצמך 2 מרכיבים/יכולות שאתה רוצה להשתפר בהם ואת השאר תשים על תחזוקה.
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה כוונתך בלשים את השאר בתחזוקה?
וכן, בכוונתי לשלב את מרבית המרכיבים, במיוחד עכשיו שאני חוזר להתאמן אחרי הפסקה של 7 חודש+-, לדעתי זה אידיאלי.
![]() |
#7 |
מפקח ראשי
|
![]() אם חזרת להתאמן לאחר 7 חודשים למה לא להתחיל עם fbw בטווחי חרות 15-20 במשך חודש לרענן את הגוף ולאחר מכן לעבור ל-ab בטווחים של 8-12 ושהגוף יתחזק לרדת גם ל-6-4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אפשר בכיף 8-15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אוף טופיק,
אתה מכ טירונים במגל אחי? אני גם הייתי בקורס מכים של נוב 07 ויצאתי משם. איך אתה שומר על תזונה ואימונים בתפקיד הזה אחי?
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חח וואללה? איזה פלוגה היית?
ולא אני בסוף לא מ"כ טירונים, קרו מקרים העיפו אותי מהקורס ואז החזירו אותי בתנאי שאני הולך "לפקד" בבקום, אז אני בתפקיד אחר לגמרי ![]() בקשר לנושא, לא אמרתי שאני רוצה לעבוד סיבולת, אמרתי שאני רוצה לעבוד על רוב המרכיבים, לשלב *גם* סיבולת. בנוסף יש לך גם טעות שאתה אומר להתחיל לעבוד 15-20, 8-12, 4-6, זה לא ממש דרך לחזור, זה סתם "נראה נכון", צריך להוריד במשקלים טיפה אבל לדעתי לא לחכות אם זה יותר מדי ולתת בוסט במשקלים ובחזרות ולעבוד כוח, אבל זו רק דעתי.
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
גם אם אתה חוזר מהפסקה אין סיבה שתתחיל בטווח חזרות גבוה, תתחיל מהטווח הנמוך ותבנה את העלייה עד שתגיע לעצימות שאתה רוצה. 3 אימוני fbw כשבתנועות המורכבות 3x5 יספיקו ואתה יכול להוסיף עוד 1-2 סטים באותה תנועה או בתנועה אחרת בטווח של 10-12.
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לך ידידי היקר שיקו, שתהיה לך אחלה שבת
![]()
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב יצאת מלך.. לפקד בבקום זה נחמד אבל תפרט.. על מתגייסים? מה בדיוק?
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הממ, הממ..
אני לא מ"כ, אני משק מעצר, ככה שזה משהו שהוא די שונה, מה שכן למעצר בבקום מגיעים רק מ"כים (חי"ר, מגל), כך שזה גם די נחשב.