|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, אני חדש בפורום ומקווה להשתלב פה
![]() בכל מקרה הגעתי לשלב שאני כבר רוצה לבנות לעצמי תוכנית, בין אם בגלל חוסר אמון במאמנים וגם כי זה מעניין אותי ולדעתי זה יותר מעשיר לבנות לבד. התוכנית היא תוכנית מאסה שבנוייה בצורת AB ומבוצעת שלוש פעמים בשבוע. את האימון B עוד לא בניתי כמו שצריך אבל אני אשמח לביקורת על A. חזה: לחיצת חזה - מוט - 3X6 לחיצת חזה שיפוע חיובי - מוט - 3X6 פרפר - משקולות יד - 3X6 יד אחורית: פשיטת זרוע - משקולת יד - 3X8 (אני לא בטוח שאני מתרגם את זה נכון ואני גם לא יכול לשים פה לינק שמראה את זה כי אין לי 7 הודעות. מדובר בתרגיל בו יושבים על ספסל עם משענת גב ומזיזים משקולת יד מלמעלה למאחורי הגב, כל יד בנפרד. - Dumbbell One Arm Triceps Extension) קיקבאק - משקולת יד - 3X8 כתפיים: לחיצת כתפיים - משקולות יד - 3X8 חתירה בעמידה - כבל - 3X8 בטן: כפיפות - 3X15 אלכסונים - 3X15 כמו שאמרתי, כל מה שלא נזכר כאן יהיה באימון B. זאת פעם ראשונה שאני בונה תוכנית לבד ואני בטוח שיש פה הרבה מה לתקן אז תהיו עדינים איתי, סך הכל אני מחפש ביקורת בונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בכתפיים, רשמת: חתירה בעמידה - כבל - 3x8
מה זה? ואם אתה מתאמן 3 פעמים בשבוע, אל תעשה ab, תעשה fbw |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() חתירה בעמידה - Upright Row.
אני יכול בכיף להתאמן 4 פעמים בשבוע, זה בכלל מה שרציתי במקור, פשוט חשבתי שאולי זה עמוס מידי. בכל מקרה חוץ משתי ההערות האלה התוכנית נראית בסדר? תודה על התשובה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תתאמן 4 פעמים בשבוע, זה לא עמוס מידי (כל עוד אתה ישן, אוכל ונח כמו שצריך).
אני הייתי נמנע מלעשות גם לחיצת כתפיים וגם חתירה ישרה באותו אימון, זה יכול להוביל לפציעות לעבוד על אותו שריר בכתף פעמיים, במיוחד שעשית חזה לפני (כתף זה שריר בעייתי). ולגבי הקיקבאק, אני לא חבר של התרגיל הזה אם אתה לא בחורה. תרגיל מאוד מאוד קשה ובמיוחד אם אתה עושה איתו 8 חזרות שזה יחסית עצים. אני הייתי מוותר עליו - אבל זו העדפה שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה הרחקה אופקית בפולי או בשכיבה על הבטן על ספסל.
בקשר לקיקבאק - תעשה משת'רוצה במקומו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים שבניתי - ab | banarari1 | אימונים | 0 | 02-08-10 22:55 |
תוכנית אימונים שבניתי לי עם כוח | SmokingSnake | אימונים | 5 | 24-07-10 18:54 |
תוכנית אימונים שבניתי | DH12 | אימונים | 28 | 09-01-09 13:03 |