|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את התוכנית הזאת לאחר שעשיתי כשלוש חודשים תוכנית SS מהפורטל ועליתי יפה במשקלים.
3 פעמים בשבוע: לפי ABA , שבוע אחרי - BAB במידה ויצא לי להתאמן 4 פעמים בשבוע, אני יתאמן בהתאם. התוכנית: A חזה לחיצת חזה כנגד מוט בשכיבה לחיצת חזה DB בשיפוע חיובי פרפר DB בשכיבה כתפיים חתירה בעמידה מוט W דחיקה מכשיר יעודי / יד רודפת יד בעמידה DB יד אחורית דחיקה מוט W בשכיבה "לחיצה צרפתית" משקולות DB בשכיבה אחורה B גב משיכת פולי עליון רחב / משיכת פולי בישיבה – צר לכיוון החזה / מתח תנועת מסור pull over בשכיבה משקולת יד רגליים סקוואט תאומים / כפיפת ברך יד קידמית כפיפת מרפקים כנגד מוט W פטישים DB דדליפט אני לא עושה כרגע מכיוון שאני לא יודע את הטכניקה ב100 אחוז, אני יעבוד על זה וישלב בהמשך, אין לי עניין להיפצע סתם. בטן: 2 / 3 פעמים בשבוע 3 סטים לבטן, אין עניין יותר.. אשמח לשמוע את דעתכם על התוכנית, תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי מחליף את הפול אובר בבנט אובר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ניקח בחשבון.
ד"א איך המבנה של התוכנית?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית בסדר בכללי- תנסה לעשות פרס בכתפיים במקום מה שכתבת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי, תודה רבה.
דרך אגב אני מכור לריצה, ולפעמים אני רץ גם אחרי האימון (אני רעיל ברמות מטורפות) האם אפשרי לרוץ אחרי אימון רגליים או שזה יפגע בהתאוששות?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם זה ריצה קלה, סבבה
ריצה קשה אני אישית הייתי דוחה ליום המנוחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי תוריד תרגיל אחד מהחזה , תרגיל אחד מהקדמית ואחרת מהאחורית. ככה התכנית לא תהיה עמוסה מדי , הגוף יתאושש מהר יותר,ובכללי-אין צורך ביותר מ3 סטים לשריר קטן למרות שזה ממש קורץ ה"פאמפ"
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית למסה abc 6 פעמים בשבוע | DanD | אימונים | 33 | 30-08-09 20:36 |
שאלה לי לכולם: כמה פעמים בשבוע אתם מתאמנים? או יותר נכון כמה פעמים בשבוע אתם נחים מנו | amitbensh | אימונים | 6 | 29-08-08 19:35 |
תוכנית Fbw 3 פעמים בשבוע. | megashape | אימונים | 6 | 11-11-07 13:07 |
תוכנית אימונים (4 פעמים בשבוע) | Judokan | אימונים | 3 | 20-07-07 18:11 |
תוכנית גוף מלא ל-3 פעמים בשבוע | Ori-Silver | אימונים | 17 | 02-12-06 23:37 |