|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() די! כבר נמאס לי! אני כל פעם מאלתר איזה משהו, אבל בוא נודה בזה, פשוט חסרים לי 400-500 קלוריות לתפריט וזה מעצבן!. מישהו בבקשה יכול לייעץ לי משהו לאכול שאין בו הרבה שומנים ועם הרבה קלוריות בבקשה (לא איכפת לי על הפחמימות...).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() חלב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: עד מתי נוב 08 כמה עוד הגב שבור!שבור ! שבור!
חדר כושר: רשת חנייה בע"מ
|
![]() חלב זה מצןיין שתה ליטר,ליטר=600 קלריות או יותר ..
אני שותה ב 3-4 ליטר ביום |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה במאסה אחי אין לך מה לידאוג.. להגיע ל 2500 קל' זה בדיחה אני בשלוש ארוחות מגיע לזה (עד1 בצהריים)
תתחיל בליטר ולאט לאט תוסיף אל דאגה התקדמות תבוא אם הזמן, גם את תימן לא בנו ביום אחד ! דרך אגב חלב זה זזול תיקנה בשקית אמא מתלוננת צא לעבוד קנה לך פריטים שלך וזהו נערך לאחרונה על ידי gai6989, 22-08-10 בשעה 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() האמת שעכשיו הצלתי את עצמי. טחנתי קופסת גבינה לבנה 9% שומן +כוס חלב+שתי פרוסות לחם לבן+שזיף אחד... נו חסרים לי בערך עוד 100 ומשהו קלוריות להגיע ל-3000.... תגידו זה חובה כאילו על ה- 3000? או גם קרוב זה בסדר..?
נערך לאחרונה על ידי RBM, 22-08-10 בשעה 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() יכול להיות שגם 3000 לא יספיקו לך.
תלוי במשקל שלך, אופי הפעילות שלך ביום יום ועצימות האימונים. אני לא מבין מה הבעיה פה, בשביל 500 קלוריות פשוט תוסיף ליטר חלב בשביל ליצנים כמוני וכמו השלד שלא סבילים ללקטוז, המציאו את הלקזין, או יותר טוב, הלקטוקל (שהרבה יותר חזק והרבה יותר טוב) יש אנשים שצריכים 4000+ כדי לגדול, אל תבכה על 3000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי RBM, 22-08-10 בשעה 22:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1. על 85 קילו, כדי לגדול, 3000 יספיק בהנחה ואתה מתאמן כמו ליצן גלקטי 2. אם אתה במאסה למה לעזאזל אתה בכלל מתעכב על 3 אחוז שומן או 9 אחוז שומן?????????????????????????????????????????????? ?????????????? 3. למה לעזאזל אמור להיות אכפת לך מהאינדקס הגליקגמי? פשוט תאכל הכל מהכל בלי להעסק בחרא 4. תפסיק לדבר כמו ליצן xdddddd ו"כאילו כזה", אנחנו לא ביציע של הפועל ת"א בשער 5 פפפפפפפפ 5. תדאג להתאמן עם סקוואטים, דדליפט, לחיצות (כולל מעל הראש), חתירות, משיכות. פחות בתרגילים המבודדים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי RBM, 22-08-10 בשעה 23:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אתה תשאר שחיף לעד
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: ברזלים
חדר כושר: Gold Gym
|
![]() ציטוט:
![]() זה נשמע כיף, אבל בימים בלי תיאבון זה כל ארוחה על סף הקאה. מצד שני בימים עם תיאבון, חגיגה במטבח
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אל תסיפור יותר מידי תהיה מודע למה שאתה אוכל זה משנתה מאדם לאדם אתה יכול גם לצרוך כ-3400 קל' לא יקרה כלום רק יועיל,הכי חשוב תתאמן חזק תעלה במישקלים כל אימון אתה תיראה התקדמות כמו שארמתי לך.
שלחם לבן לא היה התפריט שלך תקנה לחם קל גבינה מקס' 5% לא יותר אין סיבה תוסיף קצת שמן זית (או כל שומן איכותי ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() תבדוק שהכנסת מספיק חלבון פחממה שומן..
הכנסת וחסר קלורית? רד למכולת הקרובה ותיקנה סניקרס.. חטיף סניקרס אחד זה 250 קלוריות ותוך שניה גמרת אותו.. זה עולה בערך 4 שקל לאחד... אל תפחד מלאכול מלוכלך מי שמפחד מלאכול מלוכלך ולאכול ג'אנק מתקדם לאט.. מאוד לאט |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() אתה יכול בבקשה להתאבד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה|מה הייתם עושים במצב שלי? עוברים לתוכינת Ab או נשארים בתוכנית הרגילה כנסו. | The-One | אימונים | 30 | 23-05-08 22:44 |
עזרה|חברה אני צריך תעזרה שלכם כבר אני במצב קשה עם המכון והמאמן ממש מעצבן. | The-One | פיתוח גוף-כללי | 9 | 21-05-08 18:37 |
היה פעם מחשבון שאומר כמה קלוריות הגוף שורף במצב מנוחה | skepper | תזונה ותוספים | 4 | 20-08-07 16:03 |
עזרה בהעלאת משקלים.... | Efi eLi | אימונים | 2 | 25-04-07 00:45 |
מישהו יכול לעזור לי בהעלאת תמונות כי הקובץ גדול מדי ואי אפשר להעלות | א. שם בדוי | גלריות הגולשים | 3 | 24-10-06 21:09 |