|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הוא השתתף במר ישראל בשנת 2003 לדעתי הוא ממש מבין
אחריי שקיבלתי באשכול הקודם מלא עזרה ![]() http://www.israelbody.com/showthread.php?t=65240 החלטתי לפנות אליו וזה התוכנית abcd 4 פעמים בשבוע a יום ראשון בנץ 5x5 פרפר (לא מעמיס יותר מידיי) 2x12 סקוואט 5x5 b יום שני לחיצה באחיזה צרה במוט 3x8 דיפס\או כבלים במוט ישר 3x10 קדמית במוט אולימפי 3x8 יד קדמית דאמבלים 3x10 c יום רביעי דדליפט 5x5 (לא יודע איך אני אסחוב את זה) חתירה במוט חופשי 2x8 פרס 3x5-6 הנפות לצדדים דאמבלים 2x12 D יום חמישי (הוא אמר שיפורים) לחיצת חזה בשיפוע 3x12 מתח רחב 3x max מתח סופיניציה 1 בקטע התזונה אני מבין שאני אמור לאכול כמו חמור וזה בסדר מנוחה יש אני ישן טוב.. הבן אדם ממש מבין, ובתחום לא מעט שנים אז אני סומך עליו רק רציתי דעות ממכם אם הכל בסדר תודה..
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() Abcd, זאת תוכנית לא בסדר לאף אחד שהוא לא על חומרים, אין טעם להתאמן על שריר פעם בשבוע, בעצימות נמוכה ובנפח גבוה.
ואני אפילו לא נכנס לפרטים הקטנים , יד קידמית 6 סטים וחזה 7.. שריר קטן מקבל את אותו הגירוי ששריר גדול מקבל? יש עוד מלא דברים כמו זה, תוכנית מלאת נפח בעצימות נמוכה= תוצאות לא אופטימליות במקרה הטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
למה שלא ניתן לבנאדם לראות איך התוכנית עובדת? אם לא יראה תוצאות, הוא ישתכנע בעצמו שהתוכנית לא עובדת, אם כן, הרוויח
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תודה אחי אז אתה אומר שווה להתחיל ולראות מה יהיה בהמשך? יש מקום לתיקון?
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
(עם כל הכבוד שהוא היה מר יוניברס, כן?)
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() הוא לא מבין.
אתה לא צריך תוכנית abcd. תתאמן 3 פעמים בשבוע, תוסיף משקל מאימון לאימון, תיצמד לתרגילים מורכבים, ותעלה חצי קילו בשבוע.
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואתה אומר שהוא לא מבין יש לך יותר נסיון ממנו?! לפחות תסביר את עצמך ואל תדבר כמו ילד קטן אין מצב ל ss בחודשים הקרובים. וזו התכנית היחידה שלי בינתיים ,אין לי ברירה להתחיל איתה ולראות מה קורה..
![]() |
![]() |
#8 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() יעלה....אבל לא כמו בתכנית פיצולים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() כנראה שהבנת הנקרא שלך לא בשמיים.
לא אמרתי שיש לי יותר ניסיון, וגם לא אמרתי לך לעשות ss, מה גם שאני לא מבין איך זו התוכנית "היחידה" שלך. הוא מצמיד לך אקדח לרקה ומכריח אותך להתאמן בה? בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה בכל תוכנית שתעשה.
![]() |
#12 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
הפן הפסיכולוגי - הבנאדם קיבל תוכנית מאדם שהוא מעריך, וחושב שזאת הדרך הנכונה. אם תאלץ אותו ללכת לצורת תוכנית שלא נראת לו בכלל, הוא סתם יתאכזב ויתבאס, וככל הנראה יעשה שטויות ויגרום לו לשנוא את התוכנית, הכל רק בגלל _שאילצת_ בנאדם לשנות את צורת הגישה(משהו שלא עושים, השינוי צריך להגיע מהאדם עצמו) אם אתה אכן חושב שהתוכנית גרועה, וכל כך לא מתאימה, אז ככל הנראה שהוא לא יראה אף תוצאה ממנה, מה שיגרום לו לפקפק בצורת האימון, ויהיה פתוח לגישות שונות, ואולי אפילו יהיה יעיל יותר הפן האינדיבידואלי - ראיתי אין סוף, וזה רק נמשך, אנשים שמתפתחים יפה מאוד ללא גירוי של 3 פעמים בשבוע לכל שריר הצורה הזאת עובדת(3 פעמים) לכל האוכלוסיה, האומנם, גם תוכניות אחרות יכולות לעבוד בצורה יפה מאוד לאנשים מסויימים ואף לרצות אותם, הלא זה מה שחשוב בפיתוח גוף לממוצעים? אתה חושב שכולם רוצים, או חייבים להגיע למשקלים הכי גבוההים? למה אי אפשר להתאמן כי זה כיף? כדי להראות טוב?
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
hypertrophy התוכנית בסדר לדעתך? OverPower כנראה שלא הבנתי אותך נכון אז בבקשה אם אתה יכול לתת לי תוכנית שנראית לך טובה כדיי שאני אסתכל אז זה ממש יעזור לי..
![]() |
![]() |
#14 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
מה הוותק אימונים? משקלי עבודה? משקל גוף? מטרה?
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משקלי עבודה כנס לפהhttp://www.israelbody.com/showthread...ad.php?t=65240 רשמתי הכל משקל גוף 83 מטרה לגדול כמה שיותר עם דגשון לידיים ![]() אני לא הייתי מבקש ממך עזרה אם הייתי מתכוון להמשיך עם התוכנית שנתנו לי רק תבין שאני מתוכסל כי כל אחד אומר דבר שונה אבל בוא תכתוב לי תוכנית אם אתה יכול ואני אלך על זה נמאס לי.. תודה
![]() |
![]() |
#16 |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() אנשים מזלזלים בפסיכולוגיה
![]() |
#17 |
|
![]() לא....יש התנגשויות חמורות מידי שם
זה לא abcd.... אולי אולי תתאים למוזרקים כבדים אבל לא לטיבעי ואני תומך ב abcd
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אפשר דוגמא לתוכנית טובה?
![]() |
#19 |
|
![]() אם אתה עושה abcd
חזה יד אחורית גב קידמית רגליים מנוחה כתפיים מנוחה מנוחה בסדר הזה
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
a חזה יד אחורית בנץ 5x5 פרפר 2x12 לחיצה באחיזה צרה במוט 3x8 דיפס\או כבלים במוט ישר 3x10 b גב קדמית דדליפט 5x5 חתירה במוט חופשי 2x8 קדמית במוט אולימפי 3x8 יד קדמית דאמבלים 3x10 מתח רחב 3x max c רגליים סקוואט 5x5 מה עוד אני יכול לדחוף פה? מנוחה d כתפיים פרס 3x5-6 הנפות לצדדים דאמבלים 2x12 סדר אימונים a יום ראשון b יום שני c יום שלישי רביעי מנוחה d יום חמישי שישבת מנוחה
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מדריך כושר קרבי בצבא, מישהו היה או מבין בזה? | barco | פיתוח גוף-כללי | 14 | 25-09-12 10:03 |
מה דעתכם על מדריך שכתבתי? | Max90kg | אימונים | 47 | 15-08-09 23:12 |
לכל מי שיש תעודה של מדריך כושר מוסמך/מבין בקורסים בנושא | gogo | פיתוח גוף-כללי | 0 | 29-05-08 22:04 |
מדריך כושר במכון הכושר "בי-אין בוגי" בהוד השרון פוטר מעבודתו בעקבות זאת שהוא זכר. | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 13 | 31-12-07 18:30 |
מה ההבדל בין גיר "רגיל" לבין גיר מגנזיום לבין טלק ? | ThaiB0X | פיתוח גוף-כללי | 2 | 21-10-07 21:57 |