|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום כפי שאתם יודעים פירסמתי סרטון עושה היי באר ..
אני רוצה לעבור ללאו באר .. אמרתם שמים את המוט על הכתפיים האחוריות .. לא ממש הבנתי .. וחיפשתי גם באינטרנט לא מצאתי .. והמאמן אמר שהוא רק לומד את זה (מוזר 0_o) תודה? |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() melamed #2
איןה פה ללמוד מותק תשים את המוט כמה ס"מ מתחת למה שהיית שם בהי-בר, על הכתף האחורית במקום על הטרפז אם אתה לא מצליח להבין דבר כזה פשוט, אז אולי כדאי בכלל תפרוש מפיתוח גוף, יש דברים הרבה יותר מסובכים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() ציטוט:
זה איך לקחת את הגב, איך ליישר את הגב ולהרים את החזה כדי שיהיה לך גם היפ דרייב, איך למקום נכון את המוט שהוא לא יהיה על היד אלא שהיד פשוט תתמוך בו ולא תרים אותו וכו'... זה הרגשה אחרת מהיי בר...
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בסוף אתה יודע מה יקרה? הוא יחזור לעשות את מה שהוא רגיל אליו מדרגה מדרגה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() צודק... אבל זה לא היה מכוון לפותח האשכול
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי הבנתי .
תודה . |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כמו זה שמעליי אמר....
תשים כמה ס"מ למטה את המוט. היתה איזו תמונה שמראה סקוואט לואו בר, היי בר, ופרונט סקוואט ומראים את המנחים טוב מאוד ואת ההבדל ביניהם אם למישהו יש שיעלה...
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כן ניסיתי עם מקל של מטאטא ..
הבנתי .. וגם מצאתי ביוטיוב .. ותגידו רגע , האם התנועה אמורה להיות יותר קשה שאני שם את המוט על הכתף האחורי ? |
![]() |
![]() |
#9 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
חחחחחח מעניין מה יקרה אם אני אשאל אותו אם זה נכון ניחוש שלי אתה תשרף גם אצלו כשתגיע לשמינית ההישגים והידע של טימור תודיע לנו סבבה? ילד יאללה סתתום וכן אני אדבר אלייך ככה כי אתה כבר עלית לי מזמן על העצבים מעכשיו אני על הזנב שלך לכל טעות שתעשה כי אתה מעז לנסות ללכלך על חבר טוב שלי למרות שהוא לא כותב פה מהיום אתה לבד במכון ותאמין לי שזה לא נחמד
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[סרטון]אשתי מדגימה איך עושים סקווט בצורה נכונה | slav | פיתוח גוף תחרותי | 14 | 24-01-10 07:09 |
סרטון|סרטון שלי לא משו אבל עדיין סרטוןן :) | dbzv2 | גלריות הגולשים | 27 | 25-08-09 01:12 |
אפשר סרטון של איך עושים מיליטרי בבקשה? | masterpeaice | אימונים | 7 | 25-03-09 20:20 |
כמה חזרות עושים בחיטוב וכמה חזרות עושים במסה | sphinx19867 | אימונים | 6 | 18-12-08 22:30 |
סרטון של ויקטור מרטינז וקאי גרין עושים פוזינג באןף סיזן | zed | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 14-12-07 21:24 |