|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() עשו לי תפריט שאלתי אותו על כמה קלוריות אני עומד בתפריט אמר לי 3300 קלוריות
ובמחשבון הקלוריות שבאינטרנט יצא לי פחות 300 קלוריות זה הרבה ??? או שיכל להיות שזה לא מדויק? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() מה בכלל אכפת לך??מה שמשנה זה התוצאות..אם אתה עולה אז סבבה אם לא אז תעלה בכמות...בחייאת מה זה חשוב המספר הזה....אתה לעולם לא תדע את ההוצאה הקלורית שלך במדויק אז בשביל מה לנסות..תראה על פי התצאות ותלך כבר לישון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.metaplim.co.il/images_223...prospect.1.pdf |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() ציטוט:
אתה באמת הולך לבדוק כל יום כמה באמת הוצאת?!?למי אכפת שיידייק לי על הקלוריה (ואני מדבר על קלוריה קטנה ולא קילו קלוריה) בזמן מנוחה אבל כל יופ אתה מוציא כמות קלוריות שונה אין מה לעשות ועד שתתאים תפריט לעלייה במסה במדוייק על הסנטימטר תצטרך לשנות אותו כי הוא לא יהיה רלוונטי ולסיכום: ביזבוז זמן, לא מעניין, חרטא נ.ב. לא נכנסתי אפילו ללינק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה ללמוד לדעת איך הוא מחשב את הדרך להבין איך הוא עושה לא רק לתת לו לעשות אחרי הכל אני גם צריך לדעת לעשות את זה לבד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() תעלה את התפריט בחייאת אני רוצה לראות מה הם רושמים שם..
![]() |
#7 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
בדר"כ מחשבוני קלוריות לא מתחשבים בזה, ואילו מישהו מקצועי כן יכול להתחשב בזה. בכל מקרה זה די זניח, בשביל זה ישנם עידכונים, על מנת שיוכלו לעקוב אחרי ההתקדמות שלך ולעשות שינויים בהתאם. בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חוץ מזה....[בגלל שאני לא מהצוות שכותב תכניות וכו' אני מרשה לעצמי להגיב בחריפות]
אם כץבו לך תכנית בישראל בודי ואתה לא בטוח במשהו...למה לעזאזל אתה שואל בפורום ולא אותם!?!?!?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|בקשר לתפריט שלי | shimshi | תזונה ותוספים | 4 | 18-04-09 15:20 |
שאלה בקשר לa B. בתוכנית שעשו לי | blueblood | אימונים | 12 | 11-04-08 21:17 |
שאלה בקשר לתפריט | idan1523 | תזונה ותוספים | 2 | 02-10-07 19:20 |
שאלה חשובה תעשו טובה תעזרו קצת..!!!! | 1040 | תזונה ותוספים | 7 | 12-04-07 22:03 |