|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() התחלתי ss כבר והרבה יותר חשוב לי העלייה במסה
מאשר עלייה בכוח , ברור שגם חשוב לי כוח אבל מסה הרבה יותר חשוב לי .. הייתי עם ab חודשיים התקדמתי אבל לא מי יודע מה ... שהתחלתי פה את הss נתנו לי מאמרים הסברים שss זה גם עלייה בכוח במהירות וגם עלייה במסה במהירות וביעילות .. ועכשיו אני רואה תגובות של אנשים שאומרים אם אתה רוצה עלייה במסה תעשה ab או fbw ואם יותר חשוב לך כוח ועלייה במשקלים תעשה ss ... ולי יותר חשוב עלייה במסה ... אז תחליטו תסבירו לי תעניין פעם אחת ולתמיד ... ולא תגובה אחת ככה והשני מתנגד לו . זה לא עוזר לי !!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תראה...אם תעשה ab ולא תעלה באופן עיקבי במשקלי עבודה לא תגדל יכול להיות שבגלל זה בSS אתה תראה יותר תוצאות
זה לא אומר שב AB אם היית מעלה משקלי עבודה כל שבוע לא היית גודל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כל עוד אתה עולה במשקלים ואוכל, אתה תעלה במסה. תוכניות עם נפח קצת יותר גבוה, עם זמני מנוחה יותר קצרים מ ss, סביר להניח יתנו תוצאות יותר טובות בטווח הקצר לעליה במסה.
לטווח הארוך, כל מתאמן יצטרך לעשות תוכנית שתתן דגש על עליה במשקלים, כי להשאר בנפח גבוה במשקלים מסויימים יגרמו לדריכה במקום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מה גם שאפשר לעשות את זה במשתנה המשקל גם בתכנית עם נפח גבהו יותר...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא ידעתי שאם אתה לא עושה ss אתה לא יכול להתקדם מאימון לאימון. תוכנית פלאים התוכנית הזו. המשפט האחרון שלך סתם דמגוגי ודיבלי, תקרא שוב פעם אם יש לך קשים בהבנת הנקרא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מכיר עוד כמה תכניות שמאפשרות לך את זה, ws4sb למשל, הרוטינה של לייל (בהנחה ואתה יודע מה לעשות). אבל אנחנו לא מדברים עליהן
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמה תעלה במאסה עם ss ? זה תלוי כמה קלוריות תצרוך אני עליתי כ 15 קילו עם 5x5 (גרסא מתקדמת של ss) בכ4 חודשים אז עליתי בכוח או במאסה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כמה שטויות אתם מדברים,אני עולה יופי ב ss,תפסיקו לחפש סיבות למה אתם לא עולים,תבדקו את עצמכם קודם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, זה עדין לא סותר את הטענה שלי. גם העובדה שאתה אישית עשית 5*5 וצמחת מזה, לא סותר את הטענה שלי שעם נפח גבוה וזמני מנוחה של דקה-דקה וחצי, אפשר להשיג היפרטרופיה מהר יותר מ ss למתאמנים מתחילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() שומן!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() על פי הברית החדשה שלך, pp של מארק ריפטו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |